Salut! nu este de vina oboseala ci faptul ca te masturbezi des...erectia nu era cum trebuia sa fie tot datorita masturbarii dese, încearca sa o raresti
Desigur ca se poate poate erai prea excitat,poate te masturbezi des nu stiu, recomandarea mea e sa nu te opresti la primul numar sa continui asa prinzi experienta, nu penetra ca taurul rapid si mai lent si nu asa adanc ma intelegi? un bun amic imi spunea eu ma masturbezi inainte de sex mereu functiona mereu, penisul se scoala sa stii, fi relaxat, numara in minte de la 100 in jos sa vezi mai vei ejacula, totul tine de minte nu poti face 2 lucruri in acelasi timp, daca te concentezi la maxim spre ea logica ejaculezi rapid, gandeste la altceva gen frica, frica isi da putere sa stii
Da, ma masturbez des, ar putea fi o problema?
Da,ejaculare prococe
Am inteles, deci ar trebui sa ma opresc din masturbat nu?
Ceva de genul
Ejacularea precoce se produce din cauza surescitarii inerente de dinaintea actului sexual. Aceasta supra excitare va dispare cu timpul pe masura ce vei dobandi experienta si capacitatea de a-ti controla ejacularea. Pentru a obtine asa ceva este nevoie de obicei sa ai o partenera de sex stabila cu care sa intretii sex constant dar mai ales cat mai des.Nu te impacienta deoarece cu totii am trecut prin asa ceva. Mult succes pe viitor.
Nu cred ca ai sa te mai confrunti cu astfel de probleme, e normal, asa e la inceput...foloseste prezervativul indiferent de cat de slaba sau puternica este erectia! poate fi si din cauza oboselii..mai incearca si ai sa afli!
Pai dupa ce m-a stimulat era in erectie suficienta cat sa folosesc prezervativul, pana il puneam(fiind incepator nu a fost chiar easy, si nu am inteles foarte bine cum se pune deoarece sunt necircumcis) nu mai era asa in stare erecta, nu ma asteptam sa am probleme de genul.
Curiozitațibărbați întreabă: