anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17ani jumate iar pana acum nu am avut prieten.Pur si simplu nu am gasit pe cineva care sa ma atraga foarte tare sa imi doresc sa il cunosc mai bine+ ca trebuie sa fie si o persoana inalta deoarece eu am1.80. Imi place sa ma joc pe calculator, sa ma uit la seriale, nu prea ma machiezlaughingDe obicei sunt foarte dezinvolta, si nu imi pasa de parerea celorlalti... Avand in vedere ca eu nu beau si nu fumez cand ies in oras intr-un cerc nou ma simt exclusa in anumite situatii. In ultimul timp mi s-a intamplat sa vad un baiat care sa ma atraga iar ziua urmatoare mi-am pierdut total interesul... De ceva timp incoace tot mai multe persoane imi spun ca am o fata inocenta, ca sunt copilaroasa si ca nu sunt foarte feminina. Vi se pare ca ar trebui sa iau asta ca pe o problema?

12 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Nu esti foarte feminina? Feminitatea este o stare care vine din interior si se manifesta in exterior. Tu crezi ca inocenta si faptul ca esti o fire copilaroasa nu sunt calitati ale unei femei? Majoritatea femeilor/fetelor sunt prea independente, agresive, baietoase. Nu e asta aiurea?!

In fine, zici ca esti "foarte dezinvolta" da' totusi, dupa zici ca "intr-un cerc nou ma simt exclusa in anumite situatii"...deci nu esti asa dezinvolta cum spui ci te mai abtii si tu din cand in cand!
Ok, la partea asta esti nesigura. Cred ca ar trebui sa fii mai sincera cu tine.

Faptul ca nu ti-ai gasit pe nimeni sa te atraga "foarte tare", ori e el foarte grabit si ar fi bine sa ii spui sa o luati mai usor ori nici tu nu stii ce cauti.
Si atunci, poate problema esti tu!
Nu te stresa, poate nu e vremea de iubit, inca.

| corbulalbrosu a răspuns:

Absolut de loc.Esti ofata normala. Aceasta este firea ta si fizionomia. Sa ai un AN NOU SI FERICIT.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Beautifulbutcold a răspuns:

Nu ai absolut nicio problema. Sunt sigura ca vei intalni persoana potrivita. Ai tot timp.

| NicolaeCeaușescu01 a răspuns:

Dragă tovarășă,
Încă nu m-ai întâlnit pe mine și din acest motiv nu ți-ai găsit bărbatul perfect.
Cu respect,
Nicolae Ceaușescu

| Telionq a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa asculti sfaturile care iti spun sa fi mai feminina...barbatii adora ca ei sa fie considerati masculii forte.(adora sa se considere protectori femeii)!