Visele si entuziasmul tau se pot implini doar daca esti capabila sa te intretii singura.
Daca nu ti-ai terminat scoala si nu lucrezi, asteapta pana vei reusi sa faci lucrul asta.
Sa implinesti 18 ani,sa-ti termini scoala(vei avea o diploma si vei gasi ceva mai usor de lucru) si sa-ti castigi singura painea.
Pentru ca nu cred ca in "mutatul" la el acasa s-a avut in vedere cine-ti va plati mancarea zilnica, pachetelul de scoala, banii de buzunar, pantofii sau cizmele, paltonul ala frumooos...gresesc?
Fii realista ca sa nu te trezesti dezamagita si la raspantie de drumuri.
In mod sigur familia lui te simpatizeaza,dar inca esti minora si poti baga oamenii in belea, sa nu te trezesti ca brusc nu te va mai simpatiza nimeni...ce-o sa faci, o sa te intorci cu coada intre picioare acasa la mama?
Stai cuminte si vezi-ti de scoala, continua relatia ta frumoasa, mai e putin si termini si cu scoala si cu statutul de minora.
Abia atunci sa hotarasti asa cum simti tu.
Si, sa speram ca va fi bine!
Si tu de ce ai vrea sa faci prostia asta?
mi se pare in primul rand lipsa de bun simt si respect fata de familia lui care nu are nicio obligatie sa te intretina pe tina in casa.
in al doilea rand tu esti mica si naiva, nu esti pregatita pentru o viata de cuplu cu tot ceea ce presupune, si nici nu e normal sa fii la 17 ani.
ce faci cand treburile nu mai merg? te intorci cu coada intre picioare acasa la mama si la tata.
acesta mutare in viata ta mai mult ca sigur iti va strica viitorul. in loc sa te preocupe o facultate, terminarea studiilor ai sa optezi sa lucrezi intr un loc mediocru ca sa castigi niste bani cu care sa iti intretii relatia, pentru ca referitor la primul lucru pe care ti l am spus, nu poti sta intretinuta intro casa straina.
Ai rabdare, implinesti 18-20 ani si ai toata viata inainte sa te muti cu el.
Ai doar 17 ani si vrei sa te muti cu iubitul tau?!
V-a mai trebui sa astepti daca vei vrea asta, le dau dreptate parintilor tai.
Daca relatia ta de 3 ani inca merge e pentru ca nu stati impreuna.Cand ai sa te muti la el toate iluziile se vor spulbera, va veti satura rapid de chestia asta, va veti certa din orice, de la telefon, de la orele petrecute la pc si asa mai departe. Daca vrei...incearca.
Conteaza ce crezi tu si ce simti tu. Din punctul meu de vedere e destul de devreme. Este timp. Nu conteaza tatal bunica catelul... Bafta