| Izabela456 a întrebat:

Buna,am 17ani si sunt foarte speriata. Prietenul meu mia introdus in vagin degetul vreo 3 cm nu mi-a curs sange dar am
Simntit disconfort. VA ROG fiti seriosi. Funda

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

DA esti si vei ramane in continuare VIRGINA pana in momentul in care un penis real/adevarat al unui baiat/barbat va fi introdus in vaginul ''pasaricii'' tale. Doar in acel moment se va produce dezvirginarea ta. Pana atunci daca iti face placere si iti ofera satisfactie, te poti masturba in continuare fara teama sau vreo retinere mai ales daca vei mentine si o igiena adecvata. Multa sanatate!

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal ca la primul contact sexual sa simti disconfort. Erai virgina si acum nu mai esti, nu ai de ce sa fii speriata. Nu uita de prima consultatie ginecologica, obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu ai absolut nici un motiv de a fi speriata sau ingrijorata. Introducerea unui deget sai a mai multe degete in vagin cu scopul de a masturba ''pasarica'' reprezinta cea mai des folosita metoda de autosatisfacere sau de a masturba prietena/iubita. Aparitia durerii este perfect explicabila deoarece acel canal in starea sa naturala are un diametru de 5-7mm iar degetul bagat a avut o grosime de 2-3 ori mai mare si astfel prin introducere se provoaca un disconfort sau chiar o durere destul de mare. Sangerarea se produce numai in cazul in care gaura existenta in himen fiind prea stramta si in momentul introducerii degetului prin acea perforatie, himenul este lezat, sau rupt si apare o mica sangerare. Prin practicarea unei astfel de masturbari a vaginului nu este afectata virginitate, dar prin degetica se poate ''deflora'' respectiva ''pasarica'' in cazul ruperii himenului. Multa sanatate!

| Izabela456 explică (pentru corbulalbrosu):

Dar inca sunt virgina nu?

| 7Cristian7 a răspuns (pentru Izabela456):

Relativ nu, practic da;-)

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Izabela456):

DA esti si vei ramane in continuare VIRGINA pana in momentul in care un penis real/adevarat al unui baiat/barbat va fi introdus in vaginul ''pasaricii'' tale. Doar in acel moment se va produce dezvirginarea ta. Pana atunci daca iti face placere si iti ofera satisfactie, te poti masturba in continuare fara teama sau vreo retinere mai ales daca vei mentine si o igiena adecvata. Multa sanatate!

| HazelEyes77 a răspuns:

Probabil a fost un gest repezit care te a luat prin surprindere si nu ai fost indeajuns de relaxata in momentul acela. In cazul in care nu ti ai inceput viata sexuala e normal sa simti discomfort.

| Alex1992buc a răspuns:

As putea si eu sa introduc cam 18 cm.

| Maria1300 a răspuns:

Salut! Cel mai probabil, nu erai pregatita pentru asta...

| Izabela456 explică (pentru Maria1300):

Dar mai sunt virgina?

| Claudia2018 a răspuns:

Pai nu ti-a placut tie pur si simplu... Nu-i nimic in neregula. Poate nu l-a bagat el bine sau probabil avea unghia cam mare. Ori cel mai probabil, nu te-ai simtit tu confortabil si atat. Nu-i nimic neobisnuit.

| Izabela456 explică (pentru Claudia2018):

La introdus vreo 3 cm dar ma durea putin dar sange nu mi-a curs.mai sunt virgina?

| Claudia2018 a răspuns (pentru Izabela456):

Da, inca esti virgina. Decat daca iti baga penisul in vagin nu mai esti virgina...