| AndreeaAndreeoff a întrebat:

Am 18 ani, am facut-o cu iubitul meu in urma cu putin timp... problema mea este faptul ca nu mi-a curs sange, eu fiind virgina in momentul acela. Am mai facut-o apoi dupa cateva zile de pauza de cateva ori, tot ce simteam era o durere, deci nu simteam niciun fel de placere ca sa nu mai spun de orgasm...
INSA MAREA PROBLEMA este ca iubitul meu asteapta sa curga sange, acest lucru il astept si eu. am doua saptamani de cand mi-am inceput viata sexuala... Ce se inatmpla de fapt? ASTEPT UN RASPUNS CAT SE POATE DE REPEDE. VA MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam 20% din femei nu sangereaza la deflorare. Asta inseamna una din 5. Deci asteptarea voastra nu trebuia sa fie absoluta. Sunt sigura ca atat tu cat si iubitul tau v-ati informat asupra acestei chestii. Motivele sunt variate: unele fete nu au himen din nastere, altele si l-au rupt la un exercitiu fizic (de tip spagat), la mers pe bicicleta sau la o masturbare, altele au himen elastic (se va rupe abia la prima nastere vaginala), altele au un himen complezent (adica subtire si prost vascularizat care se rupe fara sangerare). Asadar nu se intampla nimic special.
Faptul ca mai ai dureri al al doilea act sexual arata ca fie nu esti suficient de relaxata si lubrifiata (imbunatatiti calitatea prezervativului si folositi mult lubrifiant compatibil), fie ca partenerul tau e cam nepriceput (mai multa grija si efort nu ar strica din partea lui)

| AndreeaAndreeoff explică (pentru Brigaela):

Multumesc pentru raspuns! Sincer sa va spun, singurul lucru pentru el care conteaza este sa nu il mint, sau sa cred ca pot sa-l "prostesc"... In general o partida la noi dureaza si 40-50 de min. in care banuiesc ca el se simte bine, fiindca eu. simt doar dureri atat in timpul actului cat si apoi...
El asteapta ca in urmatoarea perioada sa il conving ca am fost virgina ..si ca nu l-am mintit timp de 8 luni!

| Ara997 a răspuns (pentru AndreeaAndreeoff):

Doamne iarta-ma. i-ai dat ce-ai avut mai bun, adica cinstea ta si el inca mai asteapta ceva. Fata draga, baiatul e extrem de orgolios.
si apropos, pentru el coteaza sa nu-l mintzi da pentru tine ce conteaza? sau tu nu contezi in ecuatie. ca sa nu mai zic ca si tu ar trebui sa astepti de la el sa te faca o femeie fericita. macar atata lucru.
p.s. s-au e suparat ca l-ai pus sa te astepte 8 luni. si crede ca a asteptat degeaba.

| Brigaela a răspuns (pentru AndreeaAndreeoff):

E suficient sa ii spui o singura data. Daca are cel mai mic sentiment pentru tine, chiar si doar o simpatie (nu mai vorbesc de dragoste), te va crede, nu e nimeni atat de nemernic incat sa minta si nici sa ceara vreo dovada sau demonstratie.
Este foarte ingrijorator ca doar el se simte bine, tu cum obtii orgasm? Un barbata devarat nu va incheia niciodata un act sexual fara sa ii ofere partenerei macar un orgasm (daca nu poate prinm penetrare, atunci prin alte metode). Daca ti s-a intamplat mai mult de o data sa nu ai orgasm, discuta foarte serios cu el, asta nu e viata.

| AndreeaAndreeoff explică (pentru Ara997):

Buna, probabil ca el crede ca a asteptat degeaba, pentru el conteaza doar o pata de sange in momentul asta, i s-a pus pata numai pe aspectul asta, nu stiu ce sa ma mai fac. Simt ca i-am oferit tot ce conta pentru mine, iar el nu observa acest lucru...plus faptul ca in timpul actului el se simte bine, are si orgasm, in timp ce eu simt doar o stare de bine doar atunci cand intretinem actul in rest, dupa ce terminam ma simt ca si cum nu as fi facut nimic... e foarte ciudat. Ma bucur ca macar el este cel satisfacut.
El stie ca eu nu simt mai nimic, i-am spus dar nu s-a luat nicio masura in aceasta privinta.

Sa faca bine sa ia (masuri ) si sa nu se mai hobeze dupa pete.
incearca sa te detasezi un pic de el, daca acu e asa cu timpul tensiunile intre voi or sa creasca, un barbat are permanent orgasm asa ca nu spune "bine ca macar el " - el ar putea avea si cu una de pe strada, de asta -i relaxat.
deci, reanalizeaza situatia, esti tanara, daca insisa arata-i negru pe alb ca sunt si cazuri in care nu apare sangerare, dar sunt si cazuri in care barbatul nu poate satisface o femeie! deci exceptzii sunt - daca intelegi unde bat! fa-l sa se simta ca e datoria lui sa indrepte lucrurile acolo sa fie atentzia lui, nu la pete.
o seara frumoasa!
p.s. daca vezi ca n-ai cu cine, nu te ingropa de vie, vb lui brigadela, 'asta nu e viata"!

Multumesc, ma ajuta raspunsul tau. E cea mai proasta perioada a mea de pana acum, simt ca i-am dat unui om tot ce am, si lui nu ii pasa de nimic, ba chiar se gandeste doar la placerea lui...

Nu te descuraja.e o exprientza mai proasta, dar incearca sa tragi folos de pe urma ei. daca tipul crede ca deacu esti proprietatea lui si te ma isi legitimeaza inseamna ca n-ainteles cum sta problema in ziua de azi.
sa zica bodaproste ca a dat peste o fata ca tine, sa se poarte frumusel ca altfel. nici-o femeie nu sta linga el daca nu face treaba buna.
daca te lua cu acte si pe urma vedeai ca nu merge bine treaba, hai sa zic ca-i mai dadeai o sansa ca deh, erai femeia lui legiuita.
dar asa, a luat caimacul, a spart oala si acu se uita daca nu era cumva ciobita? - asa sa-i zici, ca daca nu te face fericita, degeaba face galagie, iar cu pata. sa fie sanatos, odata vede nashu '...
el poate vrea sa te faca sa te simti vinovata tocmai ca sa nu ai clontz sa ti ceri dreptul ( e un drept al tau sa fi fericita )!
numai bine.

CHIAR ESTE O EXPERIENTA PROASTA. Ma asteptam sa fie o experienta frumoasa, pentru ca il iubesc. dar este un chin la care ma gandesc in fiecare zi si noapte, este un cosmar, jur. Sper sa trec cu bine prin asta.

Tu e emica-lpierzi, dar gandeste-te ca barbati sunt slava domnului, barbati care sa stie, sa poata si sa vrea sa faca o femeie fericita sunt f. putini. cand ai sa gasesti unul din astia, atunci da, sa te ti scai de el. altfel e sclavie, cum te preseaza, cum se manifesta arata ca nu-l priveste decat propria persoana!

Poate intr-o zi cand ma voi satura sa fiu "sclava lui", si voi pleca, sper sa ma regrete cu toata fiinta lui, chiar daca acum mimeaza nepasarea, atunci cand ii spun ca intr-o zi o sa ma piarda fiindca numai suport felul in care ma preseaza si pune presiune pe mine!

Poate ca mai important ar fi sa intelegi ca ai dreptul sa fi fericita si implinita ca om si ca femeie si respectata si traata cu incredere si ca oricine iti incalca acest drept nu merita iubirea ta. intr-o relatie ambii trebuie sa castige. daca unul numai da si celalalt numai primeste atunci se rastoarna taraboantza. mai devreme sau mai tarziu.
iti propuun sa te distantezi nitel de el sa simta ca esti nemultumita sa vezi cumo da. incearca sa repare sau se zburleste la tine. pe urma vei sti langa cine stai. esti tanara si -mi pare rau, poate mai ai rude, prietene (adevarate) cu care poti vorbi si te sfatui pe tema asta...
iti mai spun un lucru, daca e egoist de felul lui nici macar n-o sa regrete o sa fuga repede catre alta, eventual una naiba ca sa -i fie usor. nu astepta parerea lui de rau, cauta parerea ta de bine (iti va fi de mult mai mult folos)!
p.s. am fata de varsta ta si ce ti-am zis am zis ca la copilul meu, ai grija de tine si daca esti nefericita si trista langa baiatul asta, nu te gandi ca o fi ultimul de pe planeta.
capul sus ca viata o sa-i arate si partile ei frumoase!

MULTUMESC FRUMOS, AVETI DREPTATE DIN ACESTE PUNCTE DE VEDERE, VA APRECIEZ RASPUNSUL. STIU CA NU ESTE ULTIMUL DE PE PLANETA, DAR ESTE PRIMUL DIN VIATA MEA SI AS VREA SA RAMANA SI ULTIMUL. sad ma dor cuvintele lui si tot ceea ce spune, el considera ca imi caut scuze cand ii spun ca nu toate virginele sangereaza, nici nu vrea sa auda, el imi spune doar atat " Cum mami a sangerat, iubitele prietenilor au sangerat iar tu nu sangerezi, tu esti umblata acolo si nu vrei sa spui" imi vine sa mor, mi se sfasie sufletul cand aud vorbele astea, ma usuc din picioare, nu aveti idee sad sad

14 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cam greu sa ai orgasm d ela un tip egoist, pentru care e mai importanta sangerarea, decat respectul si aprecierea pentru ca a fost primul, si sa te satisfaca si oral, daca nu e capabil clasic!
Pe de alta parte, daca tu nu ai facut Petting inainte, e cam greu, pentru ca nu esti destul de erotizata - nu ai mentionat ce si cat ai facut inainte de dezvirginare.
Durerea este din cauza ca nu te excita suficient si vaginul nu este destul de lubrifiat si extins cand el intra in tine.
Trebuie sa prelungiti preludiul pana te simti uda vaginal, si abia apoi sa il inviti in tine, daca vrei, poate vrei oral, sa iti simta gustul de virgina proaspat "sacrificata" lui.

| Emma30555 a răspuns:

Ar fi trebuit sa stiti amandoi ca se poate intampla cum e in cazul tau daca v ati informa. In plus un baiat cu putina experienta oricum isi da seama in al doilea rand dupa atata timp ar trebui sa te cunoasca si sa te creada. E cam incuiat si pare egoist. Poate il mai cizelezi tu