Inseamna ca nici ea nu stie ce vrea daca s-a intors la el dupa ce i s-au dat papucii.din experienta iti spun ca nu e bine sa te mai impaci cu o persoana dupa ce v-ati despartit o data indiferent de durata relatiei.
incearca sa-ti faci alta prietena daca crezi ca nu se poate fara sau incearca sa te axezi pe anumite activitati care sa te avantajeze pe mai tarziu.
nu o accepta inapoi caci lupul poate sa-si schimbe blana dar nu si naravul
Ea a facut o mare greseala cand s-a despartit de tine, vorba aia a dat vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Nu a stiut sa aprecieze. Si eu am fost intr-o situatie similara. Am stat cu un baiat din ciuda ca ma lasase prietenul si dupa un timp fostul a venit cu coada intre picioare la mine. Si cel cu care eram se purta la fel ca tine, frumos si foarte atent. Eu l-am ales pe el pentru ca toti avem dreptul la o sansa, sa aratam cum suntem, iar cel care ma lasase profitase deja ea. Ai procedat bine, parerea mea. Ea trebuia sa fie sincera cu tine si sa iti spuna adevarul. Nu sa te amageasca prin pauze sau chestii de genul
Daca o vei accepta inapoi esti un mare fraier. Sunt multe fete in lumea asta, nu ai nevoie de penala aia.
Clar ea il iubeste inca pe fostul.cu tine a stat pentru te-ai purtat frumos cu ea.Sanse sa se intoarca la tine.nu stiu, dar cred ca nu o sa dureze relatia cu fostul
Tovarashe la fel am patit si eu ai 2 mari variante(nu chiar ca in cazu tau dar similar):
1)Ori face ca mine iti pastrezi orgoliu de barbat si nu mai ai ce discuta cu ea in viata ta ca pana la urma a fost nesimtita ca a facut asta.Iti zic sincer daca ai iubito si mai ales ati avut o relatie foarte intima adica sa fi facut sex cu ea o sa suferi pentru ea pana cand o sa vina alta mai buna ca ea (acest lucru nu se stie)
2)Iti iei inima in dinti te duci frumos la ea la usa si vorbesti frumos cu ea ii spui ce ai simtit ca ai iubito nu o invinovatesti direct ci indirect sau o sa traiesti tot restul vietii tale cu faptul ca nu ai facut nimic pentru acest lucru
Inca ceva daca nu o sa actionezi acum mai incolo o sa fie prea tarziu
Stii tu vorba aia "iti dai seama de ce ai avut dupa ce pierzi" ea probabil o sa realizeze asta mai tarziu. nu te iubeste, daca s-a intors la fostul ei iubit desi ii era bine cu tine, e clar, nu sunt sigura ca o sa dureze relatia dintre ei, de vreme ce s-au despartit, a2a oara nu va mai fi la fel. tu ai fost pentru ea ca o consolare dupa despartire.
Cred ca nu stie ce vrea,sau poate ca-l mai iubeste pe celalalt, dar atunci de ce a inceput o relatie cu tine? Tot la fel de posibil e si faptul ca fostul s-o fi simtit ranit in orgoliul si a facut tot posibilul sa se impace cu ea, dar nu neaparat pentru ca o iubeste.Tot ce trebuie sa faci e sa-ti vezi de drumul tau si ca atunci cand te va cauta din nou(cu siguranta o va face)sa nu uiti prin cai trecut.