Nu mai manca la cina...o sa se depuna si o sa faci ditai burta
Eu sincer nu am inteles niciodata chestia asta la barbati. E o mandrie? E ceva wow daca esti primul? Mie mi se pare mai special sa fii ultimul...dar nah.
Si sincer mi se pare aiurea sa o faca sa se simta prost dupa momentul asta. Chiar daca l-ar fi mintit....asta e frate, ti-ai luat-o... taci din gura si mergi mai departe. Nu sta sa faci basme despre virginitatea fetei. Ia gandeste-te : in general, prima noapte e speciala pentru femei. Daca ea a avut ghinion sa pateasca asta, iti dai seama cu ce amintire neplacuta ramane? Si eu zic ca e mai nasol sa fii in pielea ei decat a lui la faza asta.
20% din fete nu sangereaza la deflorare (adica 1 din 5). Nu e nici o noutate, nici un sceret, pana si cei mai prosti o stiu, asa ca partenerul tau doar incearca sa te umileasca, atata tot.
Bună.
Nici eu nu văd rostul să-i dai lui atâtea explicații!
Ți-ai ales un partener lipsit de experiență, neștiutor în ale virginității valuri, etc.
NU este obligatoriu sângerarea la deflorare (lipsa de vascularizare a himenului), intrarea se face greu, etc.
Vârsta pe tine nu te-a ajutat la luarea acestei decizii, te-ai grăbit să "faci marele pas", lipsa de experiență și maturitatea te-au trădat, efectul lor fiind marea ta dezamăgire față de comportamentul lui după.
Pa, pa.
E foarte putin informat in anatomia feminina. NU este obligatoriu sa curga sange, NU este obligatoriu sa te doara, NU este obligatoriu sa se rupa himenul.
Sunt femei care se nasc fara himen, sunt femei care si-l rup in copilarie pentru ca practica sporturi...
Te dezvirginezi cand ai primul contact sexual. Indiferent de starea himenului in acel moment.
Pe de alta parte, orice fata care a facut sex cu o suta de baieti inainte ii poate spune numarului 101 ca e virgina si apoi, cand nu curge sange, ii aduce la cunostiinta ca e foarte prost informat... Doar pentru ca NU este obligatoriu sa curga sange, NU inseamna ca fata a fost neaparat virgina. Poate, daca ne-am pune si in locul lui...
Aici chiar nu aveam de ce sa mint..pentru a primi niste raspunsuri care sa ma ajute trebuie sa spun adevarul
Nici nu am spus ca minti, mesajul meu era adresat catre sofisis.
Sunt sigur ca lucrurile stau cum spui tu, eu vorbeam despre o situatie teoretica si despre faptul ca nici baiatul nu are cum sa verifice daca fata l-a mintit sau nu, fara dovezi palpabile, si ca va exista un sentiment de indoiala cu care va trebui sa se obisnuiasca. Evident, nu e vina ta ca lucrurile stau asa.
Oricum, daca nu a curs sange prima data nu e exclus sa curga a doua oara sau chiar dupa mai multe "incercari".
Ok, am inteles...
Eeeee...si tu acuma. Eu merg pe ideea ca fetele sunt sincere cand spun ca sunt virgine. Nu neg ca in 90% din cazuri trebuie sa curga macar putin, macar dupa, la baie sau ceva...dar exista cazuri cand nu se intampla nimic si nu trebuie pusa la indoiala sinceritatea fetelor doar pentru ca inca se mai joaca cearceaful.
Eu merg pe ideea ca toti oamenii mint
Incercam sa spun doar ca nici in pielea lui nu e comfortabil sa fii, chiar si daca ar fi stiut dinainte ca exista fete care nu sangereaza in momentul dezvirginarii. Exista acea indoiala care va strica momentul pentru amandoi.
Stiu ca nu ar trebui sa fiu eu Gica-Contra si ca ar trebui, uneori, sa ma abtin de la comentarii. Fac deja eforturi sa devin mai bun, astazi nu am raspuns la 3 intrebari la care nu as fi putut oferi decat raspunsuri zeflemiste! Si incerc sa mananc si tot din farfurie, la cina!
Perfect de acord, important e sa fii ultimul. Cred are ceva legatura cu mandria, cu posesia, cu dominarea, cu instinctele primare, in general.
Dar nu asta era problema, daca a fost sau nu primul. Problema era ca el nu va stii ce sa creada, daca a fost mintit sau nu. Pentru ca ai niste asteptari si cand asteptarile nu se materializeaza intervine indoiala. Si indoiala afecteaza partenerii si relatia. Da, si eu cred ca e totusi mai nasol sa fii in pielea ei, intr-o astfel de situatie.
Nu mai manca la cina...o sa se depuna si o sa faci ditai burta
Eu sincer nu am inteles niciodata chestia asta la barbati. E o mandrie? E ceva wow daca esti primul? Mie mi se pare mai special sa fii ultimul...dar nah.
Si sincer mi se pare aiurea sa o faca sa se simta prost dupa momentul asta. Chiar daca l-ar fi mintit....asta e frate, ti-ai luat-o... taci din gura si mergi mai departe. Nu sta sa faci basme despre virginitatea fetei. Ia gandeste-te : in general, prima noapte e speciala pentru femei. Daca ea a avut ghinion sa pateasca asta, iti dai seama cu ce amintire neplacuta ramane? Si eu zic ca e mai nasol sa fii in pielea ei decat a lui la faza asta.
Eu zic ca nu a fost baiatul potrivit. Dupa dezvirginare, e o idee cat se poate de proasta sa faci o fata sa se simta prost.
Da, exista cazuri in care nu doare si nu curge sange, sau curge de abia peste ceva timp in acea zi. Himenul e destul de complicat de fel. Poate sa fie mai slab vascularizat, mai subtire, mai gros, tu mai mult sau mai putin excitata si umectata, iar astea influenteaza durerea si sangerarea.
Mi se parea firesc sa fiti amandoi informati cand ati inceput sa faceti sex, faceti un lucru comun, nu e doar responsabilitatea TA, ca femeie. A avut o reactie incredibil de cretina, nu te mai invinovati aiurea.
Spune-i ca-i un prostanac.
Daca ar fi ceva informat ar sti ca nu toate fetele sangereaza sau au dureri cand se dezvirgineaza.
Cauta pe google, chiar pe wikipedia ai sa gasesti despre dezvirginare.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Himen
Mai stiu n cazuri din astea. Nu trebuie sa curga obligatoriu. Depinde de fata.