Daca prietena ta este bisexuala probabil va vrea sa aiba o relatie in paralel cu iubitul ei si cu tine
Buna,ati sugerez sa petreci mai mult timp cu ea sa vezi ce o deranjeaza sa o consolezi in cazuri in care este suparata, arata-i ca o placi(iubesti) mai mult ca o prietena dar trebuie sa faci asta subtil nu sa ai spui in fata te iubesc..sau cum fac altii pe mess.Arata-i asta prin fapte si ati sugerez sa faci tu primul pas trebuie sa fi foarte sigura pe tine cand faci asta.Succes in continuare. Funda?
OMG clar esti. este fata
Nu am inteles da intr-un fel esti lesbiana(iti plac fetele) nu stiu noroc in ce faci
Buna seara se pare ca esti foarte confuza si cred ca nu ar fi bine sa te bagi in relatia ei, dar daca tot vrei sa incerci invit-o la un film la tine sau unde sa fiti doar voi doua si intreaba de ea cum e sa faci dragoste cu o fata, dar pune-i intrebari in asa fel incat sa nu fie complexata de tine si raspunde si u in genu(wou ce fain si eu vreau sa incerc, fa pe curioasa cu ea ca daca ti-a zis ca e bi inseamna ca e mai curajoasa si nu are complexe față de tine. Nu vreau funda sau mai stiu eu ce.
Incearca sa petreci mai mult timp cu ea in rpivat, la tine sau la ea acasa. Nu forta pasul, doar stati impreuna si poate va face ea primul pas.
Remusopen întreabă: