anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani. Intotdeauna am fost convinsa ca imi plac baietii. In urma cu 5 luni am cunoscut prin intermediul unor prieteni o fata. Ne-am imprietenit repede. Din primele clipe am simtit ceva diferit fata de ea, ce nu mai simtisem pana atunci. Acum stiu sigur ca o plac, ca ma atrage. Ea mi-a marturisit acum ceva timp ca este bisexuala. Vreau sa imi lamuresc ceea ce simt, macar un sarut sa am cu ea, dar mi-e teama sa fac eu primul pas si mi-e teama sa nu ma respinga. Acum ea este implicata intr-o relatie cu un baiat, de care este indragostita. Ce pot sa fac mai departe? Cum sa ma apropii de ea?

7 răspunsuri:
| pursisimpluAlex a răspuns:

Daca prietena ta este bisexuala probabil va vrea sa aiba o relatie in paralel cu iubitul ei si cu tinebig grin

| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Buna,ati sugerez sa petreci mai mult timp cu ea sa vezi ce o deranjeaza sa o consolezi in cazuri in care este suparata, arata-i ca o placi(iubesti) mai mult ca o prietena dar trebuie sa faci asta subtil nu sa ai spui in fata te iubesc..sau cum fac altii pe mess.Arata-i asta prin fapte si ati sugerez sa faci tu primul pas trebuie sa fi foarte sigura pe tine cand faci asta.Succes in continuare. Funda?

| All3xAssAssInnSS a răspuns:

Esti fata sa baiat in primul rand?

| pursisimpluAlex a răspuns (pentru All3xAssAssInnSS):

OMG clar esti. este fata

| All3xAssAssInnSS a răspuns:

Nu am inteles da intr-un fel esti lesbiana(iti plac fetele) nu stiu noroc in ce faci

| Dexter27 a răspuns:

Buna seara se pare ca esti foarte confuza si cred ca nu ar fi bine sa te bagi in relatia ei, dar daca tot vrei sa incerci invit-o la un film la tine sau unde sa fiti doar voi doua si intreaba de ea cum e sa faci dragoste cu o fata, dar pune-i intrebari in asa fel incat sa nu fie complexata de tine si raspunde si u in genu(wou ce fain si eu vreau sa incerc, fa pe curioasa cu ea ca daca ti-a zis ca e bi inseamna ca e mai curajoasa si nu are complexe față de tine. Nu vreau funda sau mai stiu eu ce.

| AliceWonders a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu ea in rpivat, la tine sau la ea acasa. Nu forta pasul, doar stati impreuna si poate va face ea primul pas.