Nu iti pot spune cu certitudine "nu esti insarcinata", dar este foarte improbabil sa ramai insarcinata avand in vedere ca acum 3 luni ai luat pilula si ati folosit prezervativul mereu.
Stresul este unul din factorii care influenteaza mult aparitia menstruatiei.
Avand in vedere aceste doua argumente:faptul ca ai luat anticonceptionale si esti si stresata putem concluziona ca nu esti gravida.
Intarzierea aparitiei menstruatiei se poate datora atat starii tale de neliniste continua cat si a stresului acumulat. Efectele adverse ale pastilei Pastinor se pot manifesta de acum incolo inca chiar si 6-luni prin sangerari intre menstruatii si aparitia acestora in mod cu totul aiurea la date la care te-ai astepta cel mai putin. Consider ca vinovata de intarziere este pastila nici decum o sarcina ipotetica. Deoarece intarzierea a depasit 7 zile, ai putea sa-ti faci si un test de sarcina insa doar cu scopul sa-ti redea linistea sufleteasca.Multa sanatate.
Dereglaj hormonal se numeste din cauza stresului. O sa vina in forta de nici ppe picioare nu va putea sta.
Astăzi, dupa cum am zis, mi-am facut un test de sarcina că să fiu eu împăcată, și- asa cum ma așteptam- a fost NEGATIV!
E posibil va luna aceasta să nu imi vina deloc?