Nu prea ai ce face,doar cel mult sa-l sustii moral,de departe si foarte discret.
Vina nu este a ta,problema este intre ei si rolul tau e unul minor,oricum ar fi ajuns la divort,daca nu azi,maine,daca nu din cauza ta,din cauza vreunei colege de serviciu sau cine stie a cui!
Genul de femeie absurda si geloasa care refuza sa inteleaga si sa aiba incredere in sotul ei,ca si genul de sot care nu prea e demn de incredere,nu fac casa buna impreuna,divortul e de asteptat.
Poate ca n-ar fi trebuit sa se casatoreasca niciodata...
Problema este ca tu te simti vinovata si simti nevoia sa faci ceva,sa ajuti situatia.
Ei,ca sa ajuti,incepe prin a constientiza ca nu ai nici o vina,ai iesit la un suc cu o simpla cunostinta,atat!
Lucrul asta se poate repeta maine cu vecinul care s-a mutat in alt oras sau cu cine stie ce amic reintors din strainatate, nu inseamna ca esti tu de vina cu ceva, daca ei, intamplator, au parte de cearta in casa pe motivul ca au baut un suc cu tine!
Sfatul meu este sa vezi situatia reala si sa n-o incarci cu vinovatia ta.
Si sa te linistesti.
Sarbatori fericite!
Nu vreau sa par rau dar vina este numai a ta.
Nu trebuia sa acepti invitatia de la inceput.
Eu te sfatuiesc sa il suni pe el si sa va intalniti toti 3 undeva la o cafenea si sa voribiti si sa lamuriti treaba.
Bafta!
Sa imi permiti sa te intreb, totusi.De ce ar fi vina ei?
A fost invitata la un suc de un barbat in trecere prin oras,s-a bucurat ca-l revede si s-a dus.
N-a facut absolut nimic rau,nu a incercat sa-l atraga,nu a flirtat,nimic!
O iesire amicala,intre doua cunostinte.
Fara urmari,sau alte povesti vinovate!
Problema este intre cei doi,probabil s-au adunat mai multe,nu stim ce anume a facut el,dar nici o femeie sanatoasa la cap nu baga divort pentru un suc baut intr-un oras strain cu o copila!
Casnicia nu e o inchisoare,cu ora de plimbare si ore de vizita,casnicia e un drum in doi,un drum greu,in care cei doi se sprijina reciproc ca sa poata inainta,nu-si sparg cesti in cap sau baga divort, pentru un suc amarat!
In casnicia de fata, care e pe cale sa se destrame, nu mai exista incredere, niciuna!
Este absurd si sa incerce macar @Carolinne001 sa stea de vorba cu ei doi,ar insemna ca este cu adevarat vinovata, ca rolul ei in divortul lor este enorm si ca e, de fapt, la bunul ei plac, daca cei doi mai raman sau nu casatoriti!
Ceea ce este foarte departe de adevar!
Nu te amesteca in aceasta poveste, ca s-ar putea sa ai de suferit. S-ar putea ca tipa sa incerce sa adune dovezi ca barbati-su a inselat-o cu tine, pentru ca instanta sa-i dea ei castig de cauza. Ce-ti trebuie sa-ti complici viata, in felul asta? E bine sa fii putin egoist uneori, ca altfel risti sa te trezesti bagat in tot soiul de situatii neplacute. Lasa-i sa-si rezolve singuri problema. Daca au nevoie de ajutor, sa apeleze la un consilier matrimonial.
Sun-o pe sotia lui si spune-i cum sta treaba. Macar vb cu ea si incearca sa o convingi daca, crezi ca tu esti de vina pentru ce li se intampla desii nu prea cred.In rest nu cerd ca ar trebui sa te simit vinovata cu ceva.El te-a invitat si tu nu ai avut nici o vina.Sa ii fie rusine dar nici sotia lui nu e poama Buna de reactioneaza asa de aiurea. Oricum e posibil sa stie ce are in curte de sa ajuns la asta.Eu zic sa iesi cu baieti singurei ca asa e mai Indicat doarece esti inca micuta.
El trebuia sa fie mai atent, ca sa nu fie prins. Daca vrei sa faci ceva, macar o faci inchis, fara sa dai de banuit sotiei.
Vina e a lui, nu trebuia sa ii umble capul dupa alte femei, dupa tinerele.
Si tu daca ai stiut ca e casatorit, trebuia sa-l eviti, barbatii de genul cauta aventuri.
Nu trebuia sa iesi cu el la suc, nu trebuie sa iesi cu barbati casatoriti, si daca is in divort problema nu e la tine problema e la ei doi, nu ai ce sa faci renunta sa mai pastrezi legatura cu el si pe viitor fi mai grijulie
George0197 întreabă: