| Johann_Tomy_1996 a întrebat:

Buna, am 18 ani si am o problema mai delicata, m-am masturbat intr-o zi pentru a ma descarca sexual si dupa circa o ora mi-a venit in cap ca daca o sa am ceva la inima sau daca imi va creste tensiunea si de atunci traiesc tot cu aceasta frica pe care o am zi de zi si care ma impiedica sa am o viata normala, sa am o relatie etc. Mi'e frica mereu ca in timpul unui act sexual as putea pati ceva si evit mereu sa fac asta. Practic e groaznic. Ajutor va rog! Multumesc!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un medic cardiolog ca sa te consulte si doar sfatul lui te va linistii si vei putea avea o viata normala, dupa aceea.

| doctorandus a răspuns:

Aici nu e spital. Daca vrei sfat medical mergi la medic.

| SG1995 a răspuns:

Pai ai probleme cardiace de iti faci griji? Daca nu, nu e cazul sa te ingrijorezi, desi iti creste putin tensiunea in timpul actului, aceasta ramane tot in parametri normali.

| Bubbleuh a răspuns:

In ritmu asta o sa faci infarct de la grija.

| OctoberChangedMyLife a răspuns:

Buna. N-o sa patesti nimic, asta e clar, doar sa nu exagerezi cu autosatisfacerea. Nu ai ce pati in timpul unui act sexual daca acesta decurce normal, cel mult te-ai alege cu cateva momente de placere si cu un puls marit, ca deh, circulatia sangvina este sporita in momentele de excitatie.