| Iuliana91 a întrebat:

Am 18 ani si as vrea sa imi incep viata sexuala cu prietenul meu, sunt cu de el de 6 luni happy nu e preea drevreme? si imi este si frica big grin prietenele mele spun ca e durerossad si ce as puteasa folosesc in afara de prezervativ?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu prezervativ si lubrifiant va fi mult mai putin dureros pentru tine.
Daca nu vreti sa folositi prezervativ, va trebui ca amandoi sa va faceti (contra cost) un set de analize obligatorii in astfel de situatii: sifilis, HIV, hepatita B si C. Aceste boli se transmit pe cale sexuala, dar si pe alta cai (instrumentar medical, stomatologic, de manichiura, pedichiura, frizerie, tatuaj). Fiecare cuplu, inainte de a renunta la prezervativ, isi face acest set minimal de nalize. Ulterior, va trebui sa mergi la un medic de planing familial care sa-ti recomande o alta metoda contraceptiva (probabil anticonceptionale).

| Razvan a răspuns:

Ar trebui sa te duci mai intai la medicul ginecolog. El iti va da sfaturi pentru contraceptie, pe langa prezervativ.Conteaza de asemenea mult preludiul.Cu cat e mai lung cu atat te va durea mai putinwinking

| Emma a răspuns:

Buna
Daca nu esti pregatita mai bine n o face
Poti folosi anticonceptionale, dar astea ingrasa

Potin folosi lubrifiant ca sa fii sigura ca nu se rupe prezervativul!
Xoxo
Baftahappy

| LookBehinD a răspuns:

Sunt baiat, si din cate mi-a spus o fosta prietena de-a mea mai demult.Am inteles ca la dezvirginare nu e dureros daca el incepe incet si blajin.De obicei daca incepe direct ca un taur s-ar putea sa intampini niste dureri mai mari cand se rupe himenul.
Si nu, prezervativul nu alina durerea, ci doar te protejeza ca partenerul tau sa nu te lase insarcinata.

Nu asculta de prietenele tale. Spune-i iubitului tau sa incepe incet, si blajin.Si cand tu ii dai "comanda" ca esti pregatita de ceva mai excitant... tongue

Si apropo, nu e devreme sa faci sex cu prietenul tau daca sunteti impreuna de 6 luni.
Dupa mine ar fi trebuit si mai devreme, dar acum...ma rog happy

PS: Mai bine ii zici prietenului tau sa isi ia un prezervativ, fiindca nu se stie cand in momentul acela inainte de ejaculare nu se mai poate oprii (iti zic din experienta personala). Cel putin mie asa mi se intampla de multe ori. Nu ma pot oprii chiar daca incerc, deoarece pierd excitatia si nici nu ma mai ajaculez nici nu mai am chef sa continui tongue

Bafta si mult succes :*
Nu uita de prezervativ, iti poate distruge viata de la varsta asta sa te lase insarcinata.

(bulinutza please :* )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Penisul prietenului tau.prez,e moale.nu da randament. dar si de penis depinde.

| Iuliana91 explică:

Ms mult la toti happy