| Alle30 a întrebat:

Bună, am 18 ani si aseara a fost prima noapte de dragoste a mea. Vreau sa intreb daca este normal sa sangerez asa...nu sangerarea normala in timpul actului sexual am facut asta aseara pe la ora 4 iar acum ora 11 inca curge putin cate putin sange...este normal? Ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sangerarea poate sa se produca atat in timpul cat si pe urma adica dupa terminarea sexului de dezvirginare din cauza ruperii pielitei himenului, adica din cauza fenomenului de deflorare a ''pasaricii''. De obicei cu cat grosimea himenului este mai mare, cu atat este mai vascularizat si atunci cand un astfel de himen este rupt brusc si in intregime, se poate produce o hemoragie mai mult sau mai putin abundenta, care sa tina mai multe ore, in cazuri rare chiar si pana a 2-a zi de dupa ziua dezvirginarii. In concluzie este cat se poate de normala o astfel de manifestare dupa dezvirginare. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| LaraClarice a răspuns:

Da, este normal. Se poate să mai sângerezi și după viitoarele contacte.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este perfect normal ce tis e intampla.

| anonim2712 a răspuns:

Buna! nu iti face griji, este absolut normal. himenul tau s-a rupt si este posibil sa mai sangereze chiar cateva zile. multa sanatate