| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Bună, am 18 ani și azi am făcut dragoste cu iubitul meu, dar după actul sexual am încercat să-l îmbrățișez și să-l pup dar mă ignora..total..nu știu ce să fac și acum e cam distant.E prima oară când am făcut-o..relație 7 luni

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

E un dobitoc, a profitat de tine, pacat ca te ai lasat păcalită de un gunoi, trebuia sa iti pupe tălpile idiotul.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.E necesar sa vorbesti direct cu iubitul despre asta.Ii explici atunci cand il vezi in toane bune ca tu simti nevoia de afectiune si dupa ce ati terminat actul sexual.Comunicarea e deosebit de importanta intr-o relatie, inclusiv pe plan sexual! Bafta.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă iubitul tău te-a refuzat să-i dai un pupic după actul sexual, înseamnă că nu te-a iubit și nu te iubește cu adevărat. Lasă-l și găsește un băiat care te iubește cu adevărat!

| Miruna333 a răspuns:

Comunici cu el, ii spui ca nu iti convine situatia si il intrebi si versiunea lui, sa vezi unde este problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate doar asta a urmărit.
Vei afla zilele următoare.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Este evident ca in situatia data, el si-a satisfacut necesitatile fiziologice. Sexul se afla pe piramida nevoilor a lui Maslow. Este firesc, este normal. Ce nu este normal, este ca el v-a intors spatele, cum se intampla si in relatiile cu vechime. Ce sa faceti? La 18 ani si 7 luni de relatie, aveti voie sa nu o luati in serios si sa cautati pe cineva mai potrivit pentru dumneavoastra. Discutati eventual si cu un parinte de acelasi sex cu dumneavoastra. Din pacate, experientele sexuale nefericite (am exclus violul), pun sexul (mai tarziu) pe un loc prost. Corpul dumneavoastra "invata" ca nu primeste placere si va trata totul intr-o alta maniera. Nu foarte buna. Cautati alte orizonturi, sunteti foarte tanara!