Linisteste-te! Lucrurile ce se intampla in viata ta si a oricarui om sunt mult mai profunde decat iti par tie a fi acum. Ai rabdare si ai sa intelegi cat de putin conteaza marimea, diametrul, adancimea, circumferinta, numarul de kilograme si mai ales cine a fost primul, al doilea sau al treilea. Nu mai dureaza mult si vei intra in alta etapa a vietii cu o alta scara de valori. Ai rabdare!
Ce rost are sa te duci la fostul daca iese val vartej din nou incercarea? Numai discutii am avut cu fosta si m-a cautat de nenumarate ori dar nu am fost bland cu ea si i-am zis sa isi caute alti indivizi pentru ca nu imi face placere sa-mi aduca aminte trecutul
Asta cu largirea este un mit, cat despre iubire nu il iubesti, nu faci sex cu altul daca iubesti pe cineva, e doar imaturitate atat
Pai sunt conștientă ca am fost imatura, dar e normal(cred eu)... mă așteptam la mai multă apreciere pentru ca am fost virgina dar am realizat ca nu e mare scofala.și am acționat greșit
Nu se schimbă nimic „acolo jos", chiar dacă introduci chestii mai mari; vaginul este un manșon elastic, revine la dimensiunea inițială imediat ce e „golit".
Iti cam place sa te joci cu viata ta.
Nu o sa se simta nimic, dar daca afla, poate fi si rau. Depinde cat de orgolios este primul care devine al treilea.