anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 18 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala.am o relatie de 9luni cu un tip pe care-l iubesc si care ma iubeste. mi-as dori sa fc sex cu el dar eu peste un an plec din tara sa-mi continui studiile in alta tara.deci ne vom despartimcrying si eu aveam in gand ca sa stau mai mult timp cu acel baiat care ma va face femeie.nu stiu ce sa fac.ca pe o parte imi doresc s-o fc fiindca il iubesc si nu vreau dupa sa imi para rau ca nu am fc cu el, dar totusi daca eu plec peste un an credeti ca are rost sa-mi incep viata sexuala cu el?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, decizia iti apartine insa gandeste-te bine.Pe deoparte ai avea o amintire frumoasa cu persoana iubita, sti ca ai facut-o din iubire si asta e...sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, pana la urma nu se stie ce iti rezerva viitorul.
intr-un an se poate intampla multe, poate te desparti de el, poate nu mai pleci in alta tara, ca nu poti sti sigur niciodata ce va urma.
Pai, daca continui studiile in alta tara nu inseamna ca trebuie sa va despartiti, puteti sa va vizitati, sau sa mearga el la tine, doar nu te muti de tot nu?
Pe de alta parte, se poate ca apoi sa regreti pasul facut, ca daca intalnesti pe altcineva si apoi iti pare rau ca ai facut primul pas cu acest baiat.
E grea decizia, dar fa ceea ce simti, mai ai timp un an, deci ...eu in locul tau daca as fi pregatita si l-as iubi mult mi-as incepe viata sexuala cu el, sincer, traiesc clipa si daca o fac din iubire de ce nu? Poate vei ramane cu el si in plus iti dai seama ca dac ao faci din iubire cu el, veti avea parte de multe momente frumoase impreuna.
Gandeste-te bine oricum, chiar daca o faci si apoi cumva va despartiti, asta e, viata merge inainte, decat sa pleci si sa regreti ca nu ai facut acest pas stiind ca il iubesti si poate te vei gandi `oare cum ar fi fost sa fi facut cu el`...bafta.

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Până peste un an se pot întâmpla multe.
Viaţa trebuie trăită! Trăieşte clipa!
Ce e mai rău?! Să o faci cu el şi să rămâneţi împreună cel puţin până peste un an, sau să nu o faci cu el şi în câteva luni să-l vezi părăsindu-te pentru alta? În ciuda celor câteva excepţii de bărbaţi (proşti, în opinia mea) în general nu stă nimeni după cineva cu anii doar aşa... pentru că-ţi pui tu întrebări "dacă are rost".
Cum să nu aibă rost? Vă iubiţi, luaţi şi-o faceţi (nu uitaţi de protecţie).
La urma urmei faci ce vrei, e viaţa ta, dar ceva-mi spune că dacă nu o faci cu el, în cel mai fericit caz va rămâne cu tine până pleci din ţară şi apoi el va rămâne cu un imens gust amar.
Am rămas eu cu un gust amar după ce a plecat după un an şi 8 luni, în condiţiile în care oricum o făcusem... darămi-te să mă fi ţinut inactiv din punct de vedere sexual atâta timp.
Gândeşte-te bine şi pentru o secundă nu te mai gândi DOAR la tine!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

In primul rand, o precizare foarte importanta!: Nu primul act sexual "te face femeie!" - femeie vei ajunge mult mai tarziu! sau crezi ca cele care au nascut (din pacate!) la 12, 14, sau 16 ani se pot numi femei?!

Aceasta decizie o iei in functie de cum s-a purtat el cu tine pana acum! ar fi de preferat sa fi practicat Pettingul, ca sa iti fie mult mai usor, si sa nu fi dezamagita daca nu vei avea orgasm de la primul/ele act/e sexual/e!
Sa speram ca el stie sa se poarte si sexual cu tine, astfel incat sa iti lase o amintire deosebita si cat mai placuta de prima data!

Caci totusi e preferabil sa incepi aici, cu el, decat afara, cu cine stie cine, cand oricum vei fi foarte stresata de noua locatie, vecini, colegi si adaptarea cu realitatea locala!

Mare atentie la igiena si sa folositi obligatoriu prezervativul!

Preludiu fara graba, cu lumanari, sampanie sau vin rosu, poate si un dus impreuna inainte, o muzica faina si lenta, si

SUCCESS!

Ar fi bine sa mai si citesti, cat mai mult despre "prima data", ca sa ai o idee cat mai clara de cum e. durerea deflorarii nu e obligatorie, iar daca te-a incalzit bine, placerea si excitatia pe care o vei simti, pot eclipsa foarte bine durerea mica.

| Floreenofficial a răspuns:

De ce sa va despartiti? eu zic sa o faci cu el...ca vei regreta pe urma!
nu ai ce pierde!

| Vizitiul a răspuns:

Urmeaza-ti instinctele! Fa ceea ce-ti dicteaza "ratiunea" sufletului.

| Dizzydizz a răspuns:

Daca il iubesti extraordinar de mult ori stai aici cu el
ori ia-l cu tine
nu ai dc sa te desparti poate de barbatul viselor tale, pe viitorul st

si da, daca il iubesti fa-o cu el.
Macar sa fie o amintire palcuta, sa nu regretihappy

| Hombre a răspuns:

Draga ai 18 esti responsabila altele au copii si iti pui problema inceperi vietii sexuale? Pai daca nu o faci cu cel care il iubesti atunci cu cine? Se vede ca iti doresti acest lucru. Si daca pleci ce, pleci dupa aceasta lume (Doamne fereste) ascultati dorinta si lasa ce vei face tu peste ani ca nu se stie, incepe si traiesteti viata din plin ca este prea scurta si nu te mai intalnesti cu perioada asta. Bafta si noroc in viata.

| HelpBoy a răspuns:

Eu zic sa mai astepti ca dupa aia poate te caiesti.

| atianin a răspuns:

Nu te gandi catrebuie sa fii o viata intreaga cu tipul care te-a deflorat. Daca iti place tipul atat de tare ar ttrebuisa ii spui si lui de intentiile tale si daca sunteti de acord putetii face sex sau dragoste cat vreti si sa va despartiti dupa fara sa va urati.
NU LASA PE MAINE CE POTI FACE AZI! Fii responsabila.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc la tori pentru raspunsurile voastre, chiar nu ma asteptam sa primesc asemenea raspunsuri frumoase si pe care le-as fi dat si eu prietenilor mei:*. nu ma pot hotara cui sa-i acord fundita. daca vrea cineva in mod special fundita sa dea un msg