Daca te iubeste cu adevarat, o sa aiba rabdare si o sa astepte pana cand vei fi pregatita.nu te grabi, poate nu e el baiatu potrivit, o sa iti demonstreze asta asteptandu-te.ar trebui sa o faca, stie ca esti virgina, ca esti cu el si ca il iubesti, n-o sa moara.asteapta sa vezi cum va decurge relatie in viitor si poate o sa iti inspire mai multa incredere si n-o sa astepte prea mult.bafta
I-ai dat un raspuns cat se poate de bun.
acum alegerea e in mainile lui. daca te iubeste fii sigura ca te va astepta, daca nu asta e.
oricum, gandeste-te ca nu merita nimeni si nimic sa faci pentru el sau ea ceva ce tu nu vrei sa faci sau nu faci cu placere.
Mie mi se pare ca problema s-a pus mult prea repede in scena.
Nu poti sa-ti dai seama decat continuind relatia.
Iti doresc multa intelepciune!
Hey bibi. daca baiatul acela incearca de mai multe ori si face presiuni asupra ta cu acest lucru. cred, ca iti este si tie foarte clar.doar asta vrea! sa nu te lasi influentata de el. daca nu esti sigura de sentimentele lui. si nu vrei sa faci acest lucru100% atunci nu il fa, daca te iubeste sau tine la tine nu o sa mai aduca in discutie acest subiect. o sa lase sa se intample totul de la sine!
Daca te iubeste cu adevarat te asteapta, si eu 18 ani si am un prieten de 1 an si o luna si am vb cu el despre chesti din astea si a spus ca ma asteapta cand o sa fiu eu pregatita at se va intampla, mi-a spus ca el sta cu mina ca ma iubeste nu pentru alt ceva adica sti u la ce ma refer, sper ca te'am ajutat
Daca te iubeste cu adevarat poate astepta si 2 ani ca nu se invarte totul in jurul vietii sexuale. Bafta!
Hai nu mai crede tu ce planifica el, da? judeca dupa fapte nu dupa vb! daca o sa te forteze inseamna ca nu te respecta. deja daca te-a intrebat si daca ti-a sugerat ca ''spera'' sa nu il lasi nu stiu cati ani sa astepte etc... nu e de bine si o simti si tu, nu? de asta ai indoieli, ca ai. el ar trebui sa te castige sa te faca sa simti si tu si sa iti doresti si tu cu el, nu se vorbeste si nu se planifica asta ca pe vremea lui Ceasca, da? daca te iubeste o sa tina cont de tine, daca te forteaza nu te merita si tine cont ca iti spune toate astea un baiat, da?
De obicei baieti de genu se plictisesc sa astepte mai mult de 1 luna (maxim 2 ), nu cred ca o sa aiba suficenta rabadare, oricum eu iti urez bafta si sper sa fiti fericiti impreuna
Problema ta este ca iti e frica...nu trebuie sa-ti fie frica nu ai nimic de pierdut sincer dar spune-i sa aiba rabdare pana o sa simti ca vrei daca te iubeste o sa te inteleaga si te v-a astepta pana cand vei fi tu pregatita
anonim_4396 întreabă: