| RoxanaDanielaa05 a întrebat:

Bună. Am 18 ani si iubitul meu 26 si de ceva vreme tot mă roagă sa facem sex în 3 cu o prietena de-a mea și nu știu ce sa fac. A zis ca asa i-as arata ca-l iubesc dar ma tem sa nu stric relația cu prietena mea si sa ne comportam ciudat pe urma. Parca nu sunt pregătită dar în același timp as vrea sa-i fac și lui pe plac. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa nu te lasi manipulata sexual... daca intrebare e pe bune.

22 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Fratioare, ce e asta...trolling intru testarea pietei, ca sa vezi ce parere au femeile despre asta? rolling on the floor
Mai lucreaza la finete. laughing

regis
| regis a răspuns:

Experiența in 3 poate fi interesanta, dar exclusiv in situatia in care toti 3 si-o doresc. Deocamdată e doar unul si pe deasupra e fix cel a carui dorinta conteaza cel mai putin.
Plus ca din putinul relatat sare in ochi intenția de manipulare.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i un sut in fund, ca asta nu este dragoste, este pur sex si atat. ala tanjeste dupa prietena ta sa faca sex cu ea, de aia vrea s ate implice, sa-si satisfaca doar madularul, fara sa il doara pe el in fund de iubirea ta. Un curvar ordinar, altceava nu este.
Probabil proxenet care va pune la incercare, ca apoi s ava vanda pe piata de prostitutie.

Ce dumnzeu cauti tu cu unul atat de"batran" pentru tine?
Tu nu vezi ca esti doar salteaua lui?

| mihai69 a răspuns:

Cu prietena ai vorbit? Ea ar vrea?

| RoxanaDanielaa05 explică (pentru mihai69):

Am vorbit. Ea a zis ca ar vrea. Doar eu sunt nesigura.

| VoidEternal a răspuns:

"A zis ca asa i-as arata ca-l iubesc"

Normal, ca doar nu-l doare gura sa zica, poate-poate pica ceva.

Vrea sa profite de tine sa bifeze niste experiente. Nu e deloc de bun augur cererea lui daca ma intrebi pe mine.

El ce face ca sa-ti demonstreze tie ca te iubeste? Un 3-some cu alt baiat?

| VoidEternal a răspuns:

De data asta sunt de acord chiar si cu Violetta.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Într-o țară în care mentalitatea este încă de Ev Mediu, este bine ca să nu pui astfel de întrebări, căci mulți se vor găsi să te critice și să zică că este păcat.
Dar, precum este cu drogurile, nimeni nu consumă, dar mai nou se descoperă culturi de canabis, profesor dealer, drogați la volan etc.
Așa este și cu sexul în 3. Nimeni nu ar recunoaște ceva, dar dacă ar avea ocazia, măcar de curiozitate, ar încerca.
Deci, sfatul meu, ascultă-ți prietenul, mai ales că a treia persoană este de acord și faceți ce trebuie! Mai târziu pot veni regretele!

| tunoi88 a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Adevarat ai spus! Nu suport sfintele alea mai ales care spun ca nu ar face si ele o baga cu ambele maini!

| tunoi88 a răspuns:

Scrie mi in privat pentru ca o sa iti explic eu exact cum e treaba.

| RoxanaDanielaa05 explică (pentru tunoi88):

Am scris.

| tunoi88 a răspuns (pentru RoxanaDanielaa05):

Nu am primit nimic. Ai primit mesajul meu in privat?

Aa acum am văzut eroarea. Cică nu îți pot trimite mesaj ca am status de utilizator junior. Ai ceva la setări cred.

Nu stiu, de ce, dar vezi ce iti scriu eu?

| tunoi88 a răspuns (pentru tunoi88):

Ti am trimis in privat unde putem discuta, ai primit?

Am văzut dar prefer aici. Vezi ca la setari e o opțiune"prefer sa primesc mesaje de la" și tu ai setat "membrii seniori TPU" nu "toți membrii"

Incerca acum

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdanel27 a răspuns:

Încearcă să-i propui să accepte și el cu încă un prieten și vezi ce spune, dacă acceptă să te aibe oricine nu e de tine, doar profită de sexul bun făcut de tine și de fanteziile lui

| Bobbi1234 a răspuns:

Faceti ce simtiti ce e bine pentru voi. Succes!

| Anonimiiiiiii2221 a răspuns:

Daca vrea in 3 inseamna ca nu te vrea doar pe tine vrea mai multe