| RamonaIubiticaTa a întrebat:

Am 18 ani si jumatate. Anul asta am terminat liceul si am intrat la o facultate cu taxa in Bucuresti. Din pacate problema este ca nu ma mai ajung cu banii. Eu locuiesc la 70 km oras si nu am bani sa platesc nici macar taxa nu mai vorbesc de chirie in Bucuresti. Din acest motiv m-am gandit sa ma prostituez. Voi ce parere aveti de aceasta meserie? Credeti ca se castiga suficient de bine in acest job in Bucuresti pentru a imi plati studiile si chiria. Nu vreau raspunsuri ipocrite sau care sunt departe de subiect. Mersi TPU.

41 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cauta sa faci ceva cursuri de "reorientare profesionala" sau cum le zice, sunt gratuite si iti vei putea gasi mai usor de lucru dupa ce ai o calificare din asta, apoi la anul mai incearca la facultate, poate ai norocul sa intri la bugetari, si pe langa asta o sa ai posibilitatea sa si lucrezi ceva.
Mai tarziu, cand vei fi indragostita, te vei bucura ca ai ales calea (mai spinoasa) si ca nu-ti va fi rusine sa-i spui celui pe care il iubesti cu ce te ocupi tu.
Dar eu cred ca ai ales deja, si cauti cumva sa-ti justifici tie alegerea (proasta) pe care ai facut-o. Treaba ta.

| BlancaFantasma a răspuns:

La ce facultate ai intrat din moment ce nici nu am terminat bine bacul? ce vrajeala lipsita de logicaoh go on

| EmaS a răspuns:

Nu stiam ca la tine s-au dat deja rezultatele la bac!

| dddddadada a răspuns:

rolling on the floor)))))) la mentalitatea ta, baga mare! orice fata care se respecta nu se prostitueaza, o sa iti para rau, dar poate ca nu acum, vezi tu peste catva ani, cand cauti iubire si nu o sa gasesti cand o sa cauti familie si nu o sa ai, o s aai doar amaratii de 2000lei cu care te poti sterge la cur, banii nu aduc fericirea dar ca inca nu-ti dai seama. Respect pentru fetele care se respecta!

| Ekcstsy a răspuns:

DEcat prostitutie mai bine video-chat. Ramai cat de cat "intacta" si poti face mai multi bani si nu te trezesti luata pe sus de politie si cu dosar penal.

| GeorgeRazvan1 a răspuns:

Eu nu tias recomanda asta dar daca nu ai alta posibilitate eu zic sa o faci

| Ells a răspuns (pentru RamonaIubiticaTa):

Prostitutia nu e cea mai rapida si mai elocventa solutie pentru o fata tanara. In primul rand esti fata in curand vei deveni femeie, vei ajunge sa vezi lucrurile din alta perspectiva. Sa te prostituezi doar pentru bani...asta nu va duce decat la degradarea ta pe persoana respectiv: fata-femeie. Nu vei mai fi privita la fel ca pana acum, dar de asta iti vei da seama numai peste cativa ani, daca vei face acest lucru. Consider ca daca vrei sa faci sex/dragoste asta trebuie sa se intample cu persoana pe care o iubesti, dar mai alex ca sexul se face din placere. Este adevarat ca banii nu aduc fericirea dar ei te tin in viata. Iti recomand un hotel din Bucuresti sau seamana mai mult a pensiune din cate am vazut. Chiria sa stai doar nu singura este de 600 iar daca mai stai cu o persoana 800 cu tot cu utilitati. Singurul lucru: nu iti vei putea spala hainele decat daca o rogi pe doamna de la receptie sa le duca la spalatorie.El este situat pe Strada Apusului.Inca o data iti mai spun prostitutia/video-chat-ul NU ESTE O SOLUTIE!

| cosmin25 a răspuns:

Sper ca nu este gluma proasta.
Nu fa asta! Vei regreta enorm de mult mai tarziu...
Nu iti trebuie 25 de milioane pe luna ca sa traieti demn in Bucuresti.
Eu de exemplu aveam 50 de lei pe saptamna de la parinti plus mancare
Daca vrei sa muncesti cinstit fara sa ajungi sa te prostituezi te pot ajuta eu sa te pui pe picioare.
Iti platesc eu taxa la facultate in primul an si chiria la camin in primele luni pana te angajezi. Nu vreau nimic in schimb. Numai sa fii dispusa sa muncesti cinstit, sa inveti.

| cosmin25 a răspuns (pentru cosmin25):

Vad ca deja ti-au suspendat contul happy ...In fine. Imi poti scrie pe cosmin.sandu25@yahoo.com.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostitutia iti distruge sanatatea. Vrei sa te alegi cu HIV sau SIDA sau sa iti termini studiile si sa traiesti normal si sa nu mori prematur? Ia legatura cu oameni de incredere care te vor sprijini financiar. Parinti, prieteni, alte rude de familie.Nu zic din propria experienta, nu m-as supune la asa risc, dar ideea in sine ma scarbeste asa ca las-o balta.Nu e o solutie!

| Rappbattl a răspuns:

Eu am o ide mai buna zic sa te duci la un club din elvetia, Anglia, Germania, Italia daca vrei sa faci in jur de 5000-10000€ pe luna daca vrei te pot ajuta sa gasesti un site si sa vb cu ei!