Buna! Am avut cam aceleasi simptome ca si tine. Si eu am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala acum un an si de curand aveam secretii maro si dureri si arsuri si usturime la urinat si o durere ingrozitoare de ovare. Pana la urma m-am panicat si i-am spus mamei ca am dureri si ciclu dereglat. Nu a fost nevoie sa ii spun ca nu mai sunt virgina. Am mers la ginecolog si eu avand varsta legala de a merge singura, am lasat-o pe mama la usa. Doctora m-a consultat si mi-a facut si un ecograf si am descoperit ca aveam o raceala puternica si un chist imens pe ovar. Acum iau antibiotic, niste anticonceptionale, alte pastile pentru chist si trebuie sa imi bag si ovule seara. Mi-a dat un sac de medicamente. Te sfatuiesc sa te duci cat mai repede la doctor pentru ca chisturile, infectiile, racelile si alte lucruri similare, daca nu sunt tratate pot duce la infertilitate sau alte boli mai grave. Nu te panica si du-te la doctor.
Cred ca ai racit bine
Zii mamei tale, sau daca nu vrei sa alfe ca nu mai esti virgina mergi singura la medic de urgenta, nu e de glumit, sa nu dea cumva complicatii.
Ai grija de tine, si insanatosire grabnica :*