E clar ca fata nu are de gand,deocamdata,sa faca sex.
E si mica,n-o grabi.
Si tu i-ai spus ca o astepti,asa ca,daca nu poti face ce ti-a spus ea,nu-ti ramane decat chiar s-o astepti,pana se simte ea pregatita.
Nu se moare din asta,crede-ma!
In plus,relatia dintre voi va deveni mult mai intensa si mai reala,o sa va cunoasteti mult mai bine si,cand se va intampla, vei intelege ca a meritat asteptarea.
Nu te gandi mereu la asta, iubita ta va fi tentata sa creada ca e singurul lucru care te intereseaza la ea!
Sunt o multime de cupluri in situatia voastra si sunt foarte bine asteptand. Poti si tu!
Bafta!
Nu stiu, eu am impresia ca ea nu prea tine la tine din moment ce risca dragostea ta atat de usor.E logic sa astepte inca 1 an sau chiar mai mult.E de asemenea logic ca nu te poate tine pe bara 1 an doar pentru ca ea nu poate.
Vorbeste cu ea, intreab-o ce simte si abia apoi hotaraste-te daca merita.
Ma
ea are 16 ani u 18 (podofilie daca vrei sex de la o minora u fiind major)
asteapt-o pana la 18 ani
u esti major ea minora deci = puscarie pentru tine
Sa o astepti pana cand ea va fi pregatita. Sa nu faci presiuni gen "daca nu vrei, ne despartim". Sa ai rabdare, ea are doar 16 ani, trebuie sa se simta pregatita, este un moment important pentru ea.
Daca o iubesti cu adevarat asteapta momentul potrivit! Atunci o sa fie o placere extraordinara! Intre timp mai poti sa o bati la cap cu chestii de genu : Te rog frumos iubyrea mea intelege-ma intr-o relatie e nevoie de dragoste (practic), nu vrei macar sa incercam te rog? Poate o convingi asa! Si eu am fost in situatia ta! Bafta
Se vede ca fata este una la calea ei, e bine! Daca o iubesti nu o grabi, pentru ca graba ar putea duce la despartire... Cred ca ar trebui sa faci sex cu alte fete, ea singura a spus ca nu se supara. Sau ai putea astepta pina cind e pregatita prietena ta. Cu toate ca rari sunt baietii care sunt atit de rabdatori. Succes