| Nicol1234 a întrebat:

Am 18 ani si sunt destul de speriata. Exista riscul ca prin simplul contact sa rămâi însărcinată ( nu ma penetrat si nici nu a ejaculat)? Am observat ceva pete de culoare rosiativa pe lenjeria intima( aceste pete ma îngrijorează). Nu am întreținut relații sexuale propriu zile, exista riscul sa fi ramas însărcinată?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ovulatia se produce cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie. Daca aceasta menstruatie o preconizezi sa-ti apara cam in data de 10 aprilie rezulta ca ovulatia se va produce de abia maine sau poimaine (27-28 martie) deci zilele in care tu ai fost in perioada fertila ar fi din data de 22-23 aprilie si pana poimaine. In baza acestor date "sexul" s-a produs in afara acestei perioade fertile deci chiar si in cazul in care ti-ar fi ajuns spermatozoizi in vagin probabilitatea instalarii unei sarcini ar fi fost foarte mica, insa in cazul in care a lipsit penetrarea si nici n-a ejaculat posibilitatea unei sarcini devine nula.Acele pete rosii s-ar putea sa fie rezultatul unei mici sangerari provenite dintr-o deteriorare a himenului tau (care s-ar putea sa iti fie) mai delicat. Daca sangerarea se repeta si in alte situatii atunci se impune o vizita la un cabinet ginecologic macar chiar si doar pentru unele lamuriri fara un control propriu zis. Multa sanatate.

20 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Daca nu a patruns in interior nu ai cum sa ramai, petele ce le-ai vazut tu pot indica faptul ca esti la ovulatie, e normal, mi s-a intamplat si mie

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Depinde ce înţelegi prin "simplul contact"...

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ta vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!
Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Toate cele bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prea putine informatii pentru a se putea trage o concluzie corecta si completa.Probabilitate foarte mica, dar pe baza celor prezentate si acest raspuns devine hazardat.

| Nicol1234 explică (pentru corbulalbrosu):

De ce informatii ai avea nevoie( concret )?

De ce informatii ai avea nevoie pentru a imi putea da un raspuns ( cat de cat ) corect?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Nicol1234):

In ce perioada a fost ultima menstruatie (zilele,data), in ce zi a ciclului menstrual s-a petrecut tentativa de sex, daca ciclul este regulat sau nu, de cate zile este, cand ar trebui sa inceapa noua menstruatie, Doar pe baza acestor informatii se poate incerca a se da ceva catusi de cat corect.

| Doub a răspuns:

" sexuale propriu zile"- Zile sau Zis?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

A facut-o la propiu mai multe zile.

| SkyPilot a răspuns:

Nu descrii suficient ca sa ne facem o idee. Daca lichidele lui (in cazul tau lichidul lui preejaculator) au ajuns la intrarea in vaginul tau, ai putea ramane (chiar daca esti virgina).
Daca petele au aparut intre 6 si 12 zile de la joaca voastra, chiar este posibil sa ai o problema.
Poti sa te lamuresti facand un test de sange la min. 10 zile de la "joaca" sau unul de la farmacie la 21 de zile (dar ai grija sa il faci exact asa cum scrie in instructiuni)!

| Nicol1234 explică (pentru SkyPilot):

De ce informatii ai avea nevoie pentru a imi oferi un raspuns ( cat se poate )apropiat de realitate?

| SkyPilot a răspuns (pentru Nicol1234):

Tot ce a intrebat Corbul, plus la cate zile dupa contact au aparut petele si cate zile le-ai avut.

| Alcyon a răspuns:

Nu stiu in ce a constat joaca voastra. Daca penisul lui a intrat in contact cu vulva (chiar si fara penetrare), da, e posibil sa apara o sarcina, mai ales daca erai la ovulatie. Dupa cum stii, baietii elimina un lichid incolor ce poate contine spermatozoizi. Si din pacate, faptul ca esti virgina, n-are nicio relevanta, deoarece spermatozoizii au dimensiuni microscopice si se pot strecura foarte usor prin orificiul din himen. Totusi, e prea devreme sa te agiti, deoarece sangerarea poate avea si alte cauze: dereglare hormonala, posibila afectiune ginecologica, ovulatie (unele femei sangereaza cand sunt la ovulatie) etc. Eu in locul tau m-as prezenta la un ginecolog, sa vad daca totul e in regula. Deocamdata e prea devreme pentru testul de sarcina. Sfatul meu e sa fiti atenti cu joculetele astea, fiindca uite asa apar sarcinile nedorite. Mai bine faci sex protejat, decat sa practici joculetele riscante.

| Nicol1234 explică:

Lichidele nu au ajuns la intrarea in vagin, asa sustine el. Petele au aparut in prima zi dupa ``joaca``

| SkyPilot a răspuns (pentru Nicol1234):

Fara lichide la intrarea in vaginul tau nu ramai.
Petele rosii nu sunt in regula, o vizita la ginecolog s-ar impune. Cu tot ce stiu acum, nu au legatura cu o sarcina.

| Nicol1234 explică:

Propriu-zis. Scuze pentru greseli. Sunt obisnuita sa scriu fara sa recitesc si tastatura scrie de doreste

| Nicol1234 explică:

Ultima menstruația a fost din data de 8 Martie( a durat aproximativ 8 zile ). Contactul sau joaca cum vreți sa ii Spune-ți a acut loc la aproximativ o săptămana jumătate dupa terminarea menstruației. In prima zi dupa joaca au început sa apăra. Peste 2 saptamâni in jurul Datei de 10 ar trebui sa fiu din nou la menstruație.

Ovulatia se produce cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie. Daca aceasta menstruatie o preconizezi sa-ti apara cam in data de 10 aprilie rezulta ca ovulatia se va produce de abia maine sau poimaine (27-28 martie) deci zilele in care tu ai fost in perioada fertila ar fi din data de 22-23 aprilie si pana poimaine. In baza acestor date "sexul" s-a produs in afara acestei perioade fertile deci chiar si in cazul in care ti-ar fi ajuns spermatozoizi in vagin probabilitatea instalarii unei sarcini ar fi fost foarte mica, insa in cazul in care a lipsit penetrarea si nici n-a ejaculat posibilitatea unei sarcini devine nula.Acele pete rosii s-ar putea sa fie rezultatul unei mici sangerari provenite dintr-o deteriorare a himenului tau (care s-ar putea sa iti fie) mai delicat. Daca sangerarea se repeta si in alte situatii atunci se impune o vizita la un cabinet ginecologic macar chiar si doar pentru unele lamuriri fara un control propriu zis. Multa sanatate.

| Nicol1234 explică:

Multumesc foarte mult! Eu nu ma consider încă pregătita pentru a întreține relații sexuale cu prietenul( chiar daca suntem de foarte mult timp impreuna). Acea joaca s-a produs din greșeala. Ce m-a speriat pe mine foarte tare a fost faptul ca mi-au apărut acele pete pe lenjeria intimă.

Daca doresti iti pot da unele informatii strict necesare in privat. Astept raspunsul tau.

Mi-ar plăcea

Ti-am transmis prin mesaj id-ul meu de messingrer