| Iuliana91 a întrebat:

Am 18 ani si vreau sa imi incep viata sexuala cu prietenul meu dar nu sunt cu el decat de 6 luni happy si nu stiu daca e bine, si imi e si frica ca prietenele mele imi spun ca e dureros si ce as putea sa folosesc pentru protectie in afara de prezervativ?

4 răspunsuri:
| Alëxąndŕą a răspuns:

Pai un prezervativ dar mai intai it recomand sa fi exictata mai mult pentru ca o sa tedoara daca o bagawinking gen sa te sarute pe sani si sa nu partrunda imediat nu va grabeste nimeni gen sa te sarrute pe gat si dua 10 minute sa o bage eu it recomand ca sa nu te doara nu it zic de rau

| mesSi_7026 a răspuns:

Buna, exista lubrifianti, si nu uita sa sa folosesti prezervativu, despre durere, ai un himen depinde cat de elastic este, daca nu e elastic o sa treaca repede, daca e elastic o sa te doara putin, funda confused

| lays a răspuns:

Hey. daca il iubesti eu zic ca e ok.si mai ales daca nu a insistat asupra subiectului, inseamna ca nu asta il intereseaza si chiar merita sa iti incepi viata sexuala cu el.eu am fost virgina pana mai tarziu de 20 de ani si cand l-am intalnit pe iubitul meu m-am culcat cu el dupa aproape 2 luni.am simtit ca el este potrivit.deci daca simti asta:X. fa-o! si apropo, foloseste doar prezervativul.nu te gandi la alte metode.prezervativul te fereste si de boli si de o sarcina nedorita! o seara perfecta iti ureztongue

era sa uit! dureros. da, dar depinde si de persoana.la mine a durut in draci dar.cum am spus de n* ori: o data durere, placere mereuhappy

| vasiledumitru a răspuns:

Te va durea un pic trupul, da apoi sa vezi ce te vad durea sufletul daca vei pacatui si vei face sex.