| elenaaaaa56262 a întrebat:

Buna, am 18 ani, un iubit de 21, ne stim de 2 ani, impreuna suntem de 1 an, acum o saptamana am avut primul act sexual, a fost ok, pana atunci a incercat el sa ma masturbeze dar nu am reusit sa ajung niciodata la orgasm, ieri avusesem o zi proasta, nu avusesem chef de nimic, m-am dus la el, iar el incercat sa o facem, dar cu forta. cu toate ca i-am spus ca nu vreau pentru ca nu ma simt bine, a incercat sa ma masturbeze, a bagat degetele in vagin, repet, cu forta, si pentru ca nu eram lubrifiata, ma durea si a curs sange, el nu a observat. Am inceput sa ma zbat si sa tip la el sa ma lase, s-a retras, a incercat sa vorbeasca cu mine dar in momentul ala eram speriata, nu mai vorbeam, stateam tacuta. M-a dus acasa, iar de aseara stau cu un sentiment de spaima, practica ma simt violata, sunt confunza, ma gandesc ca tot ce vrea el de la mine e doar sex, nu iubire.

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Este un animal acest prieten al tau un dobitoc. El nu tine cont de sentimentele tale de dorintele tale, el vrea sa îsi satisfaca nevoiile sexuale fara sa tina cont de tine, desparte te de el si fa i un cadou o plîngere la politie, mergi la medicina legala sa constate ei ca ai fost violata si cu rapoprtul IML pe masă mergi la politie si ei il vor aresta pe acest derbedeu. Vorbeste cu mama ta, roaga o sa te ajute sa te duca la ginecolog sa te consulte.Sanatate multa

| MarianWLF a răspuns:

A exagerat, asta e clar, facand contra vointei tale, a fost destul de grav chiar daca va cunoasteti de 2 ani, poate fii un om periculos, nu vreau sa vorbesc contra relatiei voastre dar in locul tau nu as mai avea incredere in el, un om care isi pierde respectul pentru tine si face cum vrea el pana la capat, si asta in 2 ani doar, cum va fi peste inca 2-3 ani? Gandeste-te bine.

| RAY a răspuns:

Ce prost și ăla stai 2 ani după una că aia sa considere viol )))) omul nu a mai rezistat asexualelor, spuneți că sunteți asexuale, e clar că nu te atrage tipul, cu un badboy o faci pe loc.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare tare rau de starea in care esti... mergi de urgenta la un spital, la medicul legist in primele 24 de ore si ia-ti certificat medico-legal, dupa care depune plangere la politie.

Evident acest om trebuie sa dispara din viata ta, fiindca este un animal care foloseste violenta sa obtina ce vrea. Asta nu este dragoste, doar viol si sex.

| mihai69 a răspuns:

Păcat că abia acum îți dai seama.
Și da, chiar ai fost violată.
Ai putea (și ar merita) să-l denunți la poliție.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca orice implica act sexual fara consimtamant este considerat viol.
Nu stiu inseamna NU.
Nu vreau inseamna NU.
Nu sunt sigura inseamna NU.

De vazut postarea aceasta:
https://www.facebook.com/centrul.filia/posts/681765643981439

E penibil sa fortezi omul sa faca sex, iar faptul ca nu te simteai bine cu atat e mai grav.Din punctul meu de vedere reprezinta un mare red flag, deci ai grija la omul asta pe viitor.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai,logic vorbind,ai făcut ceva contra voinței tale,iar asta se numește agresiune sexuală, pentru că,in mod normal nu faci sex ca un sălbatic,ci doar daca ambii parteneri se simt pregătiți.
Agresiunea e cu atât mai grava cu cât el te-a abuzat in ciuda faptului că te zbăteai și țipai.
Repet, sexul nu ar trebui sa fie sub aceasta formă, ci macar sa fi ținut cont de ceea ce ai zis tu.
Nu vreau sa fiu eu negativist, dar cred că o să ai probleme cu tipul ăsta pe viitor... pentru că cel mai probabil e obsedat sexual din moment ce s-a ajuns aici.
Plus că dacă el nu înțelege chestia asta, e și mai grav.
Recomand să îți revizuiești relația și să vezi dacă chiar exista un motiv atât de justificat încât să merite continuarea relației.

| Eireann a răspuns:

Este agresiune sexuala si se pedepseste. Ideal ar fi sa faci plangere, chiar daca se renunta ulterior la urmarirea penala tot e bine sa il scuture un pic politia daca nu intelege altfel.

| KingOoO a răspuns:

Nu mai fi copila. Nu este niciun viol cum zic alti nebuni la cap. Lucruri din astea se mai intampla daca baiatul e incepator.

Asteapta 1-2 saptamani si va trece totul.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru KingOoO):

Tu esti nebun la cap si dai raspunsuri de rahat

| MihaBianca a răspuns (pentru KingOoO):

Nu e o scuză că băiatul e începător. Ba atâta timp cât ea nu și-a dat acordul, e viol. Dacă băiatul e începător, nu înseamnă că trebuie să forțeze fata. Ce va trece după două săptămâni? Amintirea fetei va trece? Sau faptul că a fost atinsă fără voia ei? Nu va trece nimic peste două săptămâni. Eu în locul ei m-aș despărți de el.

| KingOoO a răspuns:

Cititi primele 7 randuri si va dati seama. Fata, tu esti o copila prostuta, iar unii dintre cei de la comentarii si mai prosti.

| MihaBianca a răspuns:

Când cineva te atinge în acest mod fără acordul tău, da, se poate numi viol și ai putea să vorbești cu părinții tăi sau rudele tale, ori cu un prieten, cu oricine poți și să mergi la poliție. Și dacă a făcut așa ceva, clar nu e un băiat care să te merite. Niciun băiat nu ar trebui să abuzeze o fată și nici invers.

| MihaBianca a răspuns:

Că dovadă a agresiunii, înainte să mergi la poliție, încearcă să mergi la un ginecolog ca să vadă dacă poate constata medicul vreo urmă de abuz.