Gandeste-te de dinainte unde o duci ca sa nu te preocupe si asta.
Bineinteles ca ea ar fi putut refuza si,daca n-a facut-o,ai sperante.
De spus, asa ii spui, cum ne-ai scris si noua aici.Ca iti place absolut totul la ea si ai vrea sa fie prietena ta.
Bineinteles ca,pentru a ajunge aici,trebuie sa creezi o atmosfera oarecum intima in discutie,vei povesti de colegi de-ai vostri care sunt pereche,si ce bine se inteleg, si ea ce crede, si ce mult iti place ca sunteti aici impreuna...si-i spui!
Curaj si bafta!
Trebuie sa apara cate un rahat din asta foxi ce numele curului este asta ma nici baiat nici fata gay ce doamne iarta-ma ce te freaca grija cum a scris problema este ideea in sine ce conteaza daca nu a pus o liniuta mai sus nu ai observat ca a pus-o? deci nu il freca pe el grija de liniuta ci te iubirea lui vai doamne ce romani ce popor "unit" avem! Pur si simplu ii zici ca iti place foarte mult de ea si vrei sa o inviti la o plimbare ca tot vine vacanta film mai stiu eu ce chesti gasesti tu ca sa va cunoasteti mai bine o placi foarte mult si numai la ea iti sta gandu ti-am dat idei mai cauta pe google sau asteapta si alte sfaturi idei etc. Respect pentru restul! restul fiind toata Romania cu cei buni si rai!
Nu cred ca am greseli majore de scris.Pardon foxi. Oricum n-am pus accent pe corectitudinea textului.
Vreau sa ma duc la medicina nu la litere. Oricum chiar nu m-am concentrat asupra corectitudinii a ceea ce am scris.
Si ar trebui oare sa-i spun ca imi place de ea la prima iesire? Ca asa as vrea sa fac.