| IrinaLăcră a întrebat:

Am 19 ani.Am nevoie de un sfat. Am fost virgină până seara trecută când partenerul meu și-a introdus cam 3 cm de penis in vagin. Și a mișcat puțin. Nu ne-am protejat, nu a ejacuat în mine și m-am spălat după. Țin sa menționez ca fiind virgina niciodată nu am ținut cont de data menstruației și nu știu dacă am fost in perioada fertila sau nu. Ati pățit să faceți neprotejat? Help me.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea de a se forma o sarcina este extrem de mica, insa nu se poate elimina complet o minima posibilitate de a se si produce o sarcina. Fiindca tentativa de dezvirginare s-ar putea sa se fi produs exact in perioada fertila a ciclului tau menstrual si de asemenea poate exista posibilitatea ca din cauza excitarii intense iubitul tau sa fi avut in uretra urme de sperma. In cazul in care ciclurile tale menstruale au fost catusi de cat regulate si data urmatoarei menstruatii putea fi prevazuta atunci iti poti face o idee asupra momentului in care s-a produs joaca voastra. Perioada fertila se poate incadra de regula intre a 10-si 18 zi a ciclului numarat incepand cu prima zi a ultimei menstruatii. Multa sanatate!

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spalatul nu are efect contraceptiv, ci de igiena. Dat fiind ca erai virgina, stii si tu ca riscul de sarcina este maxim. Poti calcula acum in ce perioada a ciclului emnstrual erai, folosind prima zi a ultimei menstruatii (banuiesc ca si tu tii inca de la prima menstruatie un astfel ed calendar ca toate fetele).
Nu prea avem cum sa te ajutam, deocamdata trebuie sa astepti. Dca apartenerul tau e absolut sigur ca nu a ejaculat deloc, riscul de sarcian nu poate depasi 30%. Asteapta data calculata a urmatoarei menstruatii si vei vedea atunci ce ai de facut. Un test de sarcina poti face peste minim 21 de zile de la contactul sexual, deci mai ai un pic de asteptat.

| IrinaLăcră explică (pentru Brigaela):

Am calculat și nu eram in perioada fertilă. Știam eu ca trebuie sa mai astept ca nu eram pregatita. Nici nu stiu daca sunt dezvirginata complet..cu 3 cm.

| Brigaela a răspuns (pentru IrinaLăcră):

Himenul se gaseste cam la 5 mm de intrarea in vagin, deci 3 cm este suficient. Practic nu conteaza daca himenul s-a rupt sau nu complet. Dezvirginarea este completa in secunda in care ai primul act sexual, fiindca virgina este numai o femeie care nu a avut contact sexual. daca erai intr-o perioada cu fertilitate redusa, mai ales daca esti foarte aproape de sfarsitul ciclului menstrual si inceperea unei noi menstruatii, riscul este mic. Daca esti insa in perioada de la inceputul ciclului menstrual (primele 8-10 zile), poti sa fi avut o ovulatie spontana.

Pe 5 decembrie aștept următoarea menstruație. Nu am luat pastilă. Acum aștept..asta este. si contactul a avut loc vineri noaptea spre sambata dimineata

De vreme ce nu ai fost la ginecolog, era evident ca nu ai luat pastila de a doua zi. Esti destul de aproape de sfarsitul ciclului menstrual ca riscul de sarcina sa fie foarte redus, sub 5%.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Tu chiar nu ai auzit de "picaturile placerii" si lichidul preejaculator care te poate face mamica?! Cam trist. De ce nu te informezi corect, inainte de a risca in halul asta?!
Mai bine faceati Petting ca lumea si macar stiai o treaba.
Of, Sancta Simplicitas!

| IrinaLăcră explică (pentru PsihoSex):

Am luat pastila pana la urma. nu au trecut 72 de ore. Credeti ca mai este vreo șansă de a ramane? Ati pățit?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru IrinaLăcră):

Ai procedat absolut IRESPONSABIL. Pastila dea 2-a zi ti-ai administrat-o absolut INUTIL mai ales ca ai folosit-o si dupa aproape 3 zile cand eficienta hormonilor este redusa la circa 50%. In cazul tau probabilitatea de sarcina teoretic NU EXISTA fiind de maxim 3-5%, insa dereglarea hormonala care se va produce in urmatoarele multe luni (4-6) va fi de 100%.

| PsihoSex a răspuns (pentru IrinaLăcră):

Efectul pastilei scade cu cat o iei mai tarziu. Daca teama e asa de mare, du-te imediat la un consult, la o camera de garda la ginecologie, sau maine dimineata la o clinica de stat - elevele si studentele au gratuitate! - si vezi acolo ce si cum! Daca ai noroc, poti primi si prezervative sau anticonceptionale gratuite!
Sau astepti pana in ziua a 21-a de la actul sexual neprotejat, si in prima urina de dimineata, faci testul barza si eventual il repeti!
Sper sa fi scapat, de data asta, si sa iti fie bine!
Daca insa ai ramas, te rog sa iei in calcul ca a face avort la prima sarcina e un risc major, si mai tarziu s-ar putea sa nu mai ramai, firesc, natural. De aceea, in cel mai rau caz, du sarcina la capat, si timp de 9 luni ai timp suficient sa decizi daca il pastrezi, sau il dai spre adoptie, avand in vedere cat de multe cupluri isi doresc copii si nu pot avea.
Iar "virginitatea" nu mai are nici o relevanta, indiferent ca a intrat 3 cm sau mai mult. Nu ai spus nimic despre durere sau sangerare. Poate ai noroc si ai himen elastic, si, oarecum, sa mai fi, chipurile, virgina.
Despre "placere", idem, nu ai spus nimic. Deci, pana la urma, de ce ai acceptat sa o faci, cu ce te-ai ales, cu un stress de care nu aveai nevoie?!
Chiar sa nu ai macar o verisoara sau matusa cumsecade si mai trecuta prin viata, cu care sa poti discuta?!
Daca vrei sa mai afli cate ceva, cand ai timp si chef, mai citeste dintre raspunsurile mele din urma. oricat de mult. Ignoranta face multe vicitime!
Toate cele bune!

Pastila nu mai are nici un efect acum si ai luat-o aiurea, fiindca vei suporta inutil efectele adverse (riscul era mic si distanta este prea mare). Nu stiu cine ti-a recomandat-o, dar poti sa il dai in judecata pentru tentativa de omor. Iar daca ai luat-o de capul tau, atunci sa stii ca este foarte grav faptul ca esti dornica sa te mutilezi in halul asta. Du-te urgent la un ginecolog maine (ca urmeaza atatea zile libere), o sa et ajurte sa mai limitezi efectele adverse. Nu ti-ai influentat nicicum sansele de sarcina, e ele sunt in continuare extrem de mici, egale cu cele de dinainte de alua pastila

La ce efecte adverse te referi mai exact? Nu am avut niciun simptom din cele descrise pe prospect. Am citit mult și nu ar cauza la o altă sarcină sau pe viitor, doar dereglează menstruația. Și de ce spuneți că nu mai are efect din moment ce trebuie administrată în primele 72 ore?

Răspuns utilizator avertizat
| IrinaLăcră explică (pentru IrinaLăcră):

Nu m-a durut, dar simteam ca daca continua sa o introduca va forța si atunci m-ar fi durut. Nici macar nu a curs sange. Joaca bineinteles..Nu am avut nici un simptom de dezviginare, si nici dupa pastila de a doua zi..nicio greață, scurgeri sau altele. sunt conștienta ca am gresit si nu imi mai trebuie curand. nu ma asteptam ca prima experienta sa fie așa...prima tentativa sau cum sa ii zic.

Pentru ca la 72 de ore deja efectul este redus si are valoare numai la un risc mare de sarcina, la femei aflate in perioada fertila. Tu nu erai, deci nu aveai indicatie si ea nu te-a ajutat cu nimic.
Timp de 6 luni poti avea dereglari hormonale serioase, poate ai noroc si nu ai, dar daca ai ghinion, poti avea probleme grave. De asemenea, nu stim in ce masura afecteaza viitoarele sarcini, se pare totusi ca daca o iei o singura data in viata, dupa 21 de ani, efectele sunt minime asupra sarcinilor, insa femeile care au luat-o prea devreme sau care au luat-o de mai multe ori, au avut probleme in a obtine sarcini normale si a le duce la termen. Nu este ceva ed luat dupa prospect, banuiesc ca ai vazut si tu ce scrie acolo, ca iti vine sa fugi, de aceea este esential sa mergi la ginecolog in prealabil.

M-a ajutat mult la pshihic pentru că intram într-o depresie urâtă. Nu se va mai repeta. Mulțumesc frumos la toți. O să revin cu detalii că poate mai invață fetele de aici. Cele care sunt interesate.

Succes si sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Indiferent cat de adanc a bagat penisul in vagin, in urma acestei penetrari nu mai est virgina. In ceeace priveste instalarea unei sarcini, este posibil sa apara o sarcina nedorita.

| IrinaLăcră explică (pentru Emilian65):

Vă mulțumesc mult la toți și scuze deranjul! ❤

| kandaraki a răspuns:

Prietenul tau cu rigla a masurat cat a introdus in tine? cand face sex sta cu rigla langa el? a introdus si a miscat? pai asa ca tine nu trebuie sa se inmulteasca, se mai nasc asa proate si nu e bine pentru populatie!

| IrinaLăcră explică (pentru kandaraki):

Doar am aproximat, nu cred ca e cazul sa imi reproșati. Nu m-am interesat pentru ca e primul prieten din viata mea si nu a fost cazul până acum. Ar trebui sa se nasca fete care stau cu penisul in gura toata ziua, nu?

| kandaraki a răspuns (pentru IrinaLăcră):

Nu, mai bine asa ca tine nu ar trebui sa faca sex si sa se inmulteasca deloc, decat sa faci sex si pe urma cu frica sa dai intrebari pe net, mai bine nu faci deloc, good luck

| IrinaLăcră explică (pentru kandaraki):

Nu cunoști situatia, nu am vrut sa supar pe nimeni. Cand omul e la pamant, nu ii mai arunci o lovitura.

| PsihoSex a răspuns (pentru IrinaLăcră):

Fata draga, ceea ce ai aproximat sa fi intrat, puteai face tu, formand un inel din degetul mare si cel aratator, si, in cel mult 2 minute, il puteai face sa ejaculeze, si nu mai riscai!
Alte fete fac ani de zile Petting, inclusiv sex oral, pentru ca de la el macar nu poti risca sa ramai gravida! Esti foarte tanara, mai ai multe de invatat, si chiar Nu e cazul sa condamni sexul oral, care foarte ok, dealtfel, dar cu conditia sa stii ce faci si de ce, si mai ales sa tii, cat de cat, la cel cu care o faci, si sa nu fie egoist, ci sa iti faca si el tie! Dar, nu baga chimicale in vagin, te speli exterior, normal, altfel modifici inutil Ph-ul vaginal, si implicit gustul lui placut, natural, daca e curat si sanatos!
Placerea de a face sex oral se invata in timp, uneori destul de indelungat, nu e instanta, decat extrem de rar, in cazul unor situatii aparte, de sentimente reale si intense, cand totul are alte valori.
Citeste, afla si evolueaza pozitiv!

| kandaraki a răspuns (pentru IrinaLăcră):

Nu e faptul ca superi sau nu pe cineva, doar fiind asa iresponsabila la varsta ta, mai bine sa te abtii sa nu faci sex, asta am avut in vedere, atata tot.

| kavasaki99 a răspuns:

Nu esti insarcinată. data viitoare folositi prezervative nu sunt asa scumpe, mult noroc

Răspuns utilizator avertizat