| Giulia97Anna a întrebat:

Am 19 ani dar majoritatea oamenilor care abia au facut cunostinta cu mine imi zic ca mai mult de 15-16 ani nu-mi dau.Este destul de suparatoare toata chestia asta.La magazin daca cumpar alcool imi zic ca nu vand bauturi minorilor.Cea mai naspa faza a fost acum cateva zile cand am fost la strand.Si un baiat m-a intrebat:Tu ai 13 ani, nu? I-a cazut pur si simplu fata cand i-am zis ca am 19 ani.Parca nu-i venea sa creada.A mai trecut cineva prin asta?
Ma scuzati de categorie dar am vrut sa pun la adolescenti dar nu o gasesc.Nu-mi dau voie sau o fi vreo eroare.

11 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Eu am 21 de ani si oamenii cred ca sunt minora. Ce e ciudat e ca atunci cand aveam 14 ani mi se spunea ca par de 17-18.
Priveste partea buna a lucrurilor: atunci cand o sa treci de 30 de ani o sa fii incantata cand o sa iti dea lumea cu vreo 3-5 ani mai putin fata de varsta reala.

| claaau a răspuns:

Eu am 22 si toata lumea imi da 26 desi eu zic ca nu arat de atat si ma simt ca la 19, deci zic ca nu ar trebui sa-ti faci nicio grija si mai incolo o sa apreciezi chestia asta gen cand vei avea 30 toata lumea iti va da 22 23.

| Giulia97Anna explică:

Am 1. 67 m.

| RAY a răspuns:

Stiu cum este, pentru o fata este ok, pentru un baiat este dramatic

| LoveSleep a răspuns:

Povestea vieții mele laughing
Am ajuns în stadiul în care spun lumii care întreabă că sunt clasa a 9-a. La chestia cu alcoolul nici nu încerc să explic, mă duc altundeva. Pe de-o parte e amuzant iar pe cealaltă frustrant. Dar mai mult amuzant.
Amuzant e și faptul că ai vrut să postezi la "Adolescenți". laughing

| Nemessys a răspuns:

Peste cativa ani o sa ai marimea normala happy Daca nu, ai o problema. Masoara-te o data la 2-3 luni.

| UnBroken2016 a răspuns:

Ori esti mica de inaltime ori foarte naiba si pari mai mica. TU stii mai bine ce si cum.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Idiotul de robot a pus b in loc de v la cuvantul "naiba".

| Nimeni10 a răspuns:

De asta nu mai poti tu ce zice lumea?

| Maria296 a răspuns:

Buna. Sunt in aceeasi situatie. Am 20 de ani si lumea imi spune ca arat de 16 ani, dar sincer nu ma deranjeaza. Nu ar trebui sa te intereseze de ce spune lumea. O zi buna!

| dhiwgdajkg a răspuns:

Daca o sa faci sex mai mult o sa treaca problema.