Eu am 21 de ani si oamenii cred ca sunt minora. Ce e ciudat e ca atunci cand aveam 14 ani mi se spunea ca par de 17-18.
Priveste partea buna a lucrurilor: atunci cand o sa treci de 30 de ani o sa fii incantata cand o sa iti dea lumea cu vreo 3-5 ani mai putin fata de varsta reala.
Eu am 22 si toata lumea imi da 26 desi eu zic ca nu arat de atat si ma simt ca la 19, deci zic ca nu ar trebui sa-ti faci nicio grija si mai incolo o sa apreciezi chestia asta gen cand vei avea 30 toata lumea iti va da 22 23.
Povestea vieții mele
Am ajuns în stadiul în care spun lumii care întreabă că sunt clasa a 9-a. La chestia cu alcoolul nici nu încerc să explic, mă duc altundeva. Pe de-o parte e amuzant iar pe cealaltă frustrant. Dar mai mult amuzant.
Amuzant e și faptul că ai vrut să postezi la "Adolescenți".
Peste cativa ani o sa ai marimea normala Daca nu, ai o problema. Masoara-te o data la 2-3 luni.
Ori esti mica de inaltime ori foarte naiba si pari mai mica. TU stii mai bine ce si cum.
Idiotul de robot a pus b in loc de v la cuvantul "naiba".
Buna. Sunt in aceeasi situatie. Am 20 de ani si lumea imi spune ca arat de 16 ani, dar sincer nu ma deranjeaza. Nu ar trebui sa te intereseze de ce spune lumea. O zi buna!
anonim_4396 întreabă:
NuDauNiciunNume întreabă:
George0197 întreabă: