| krasapeta a întrebat:

am 19 ani, eri am avut primul act sexual, si mi-a curs singe, da si a doua zi mai avema eliminari de singe cind ma duceam la baie, si am o durere in grozitoare, e normal asa ceva, sau trebuie sa consul un doctor-ginecolog?

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

Durerea ar trebui sa fie mai mult o jena(mai ales cand te asezi pe scaun)nu groaznica,asa cum o descrii tu.
Ar fi bine sa te vada un ginecolog si cu ocazia asta iti va face si un control amanuntit si iti va da indicatii referitoare la protectie.
Sfatul meu e, da, mergi la ginecolog!

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Sper ca ai folosit prezervativ, mai ales ca-i prima data! Durerile difera de la o persoana la alta, dar daca nu se opresc nu astepta mult si consulta medicul :* ai grija de tine!

| georgexxl a răspuns:

Daca durerile si singerarea continua te sfatuesc sa mergi la medic este posibil sa fi rupt si alceva depinde ce cit de atent a fost si cit de mare o are pote ca a fost prea brusc si ti-a bagat-o direct

| krasapeta explică:

Mersi mult pentru raspuns, pai am exact dureru cind ma asez,o jena,un disconfort.
poate e din cauza ca eram prea incordata,stresata, aveam o frica ca nimic nu se va primi!?
ce zici? e chiar necesar s aplevc la medic, ca am si de ei frica)