| Ioanniss55 a întrebat:

Am 19 ani, iar iubitul meu are 27. Avem o relatie de un an,dar varsta nu este o piedică. S-a schimbat,nu mai e cum a fost la inceput si as dori sa il fac sa se schimbe,pentru ca daca continua sa fie asa pe mine ma îndepărtează fara sa vreau. Ma iubeste,nu zic ca nu.dar s-a prea obisnuit cu mine si nu mai e asa cum a fost. Ne certam mai des din nimicuri, apoi amândoi orgoliosi fiind, ne impacam mai greu. Cum sa fac sa il schimb? Va rog ajutati-ma!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cine oare l-a schimbat? Daca la inceput era altfel.Problema eterna a femeii.Tu l-ai schimbat.Ti-ai pus intrebarea daca si tu esti aceeasi care erai la inceput?

| Leo1993 a răspuns (pentru darrio2007):

Cum sa-si puna ea intrebarea asta, doar femeile sunt perfecte si barbatii se schimba asa ca le-a venit lor fara niciun motiv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi sa nu il mai schimbi tu la varsta asta. orgoliul e ceva de rau intr.-o relatie, din pacate aveti amundoi prostia asta asa ca va fi mai greu ca la altii.

| Ioanniss55 explică:

Nu trebuie să fiti ironici. Daca nu vreti, nu raspundeti. Nu va obliga nimenea. Nu am zis ca sunt perfecta, dar eu ii arat mai mult ca il iubesc, decât imi arata el mie. Si eu l-am invatatasa, ca de fiecare dată il iert