| lorykutzza1998 a întrebat:

Buna am 19 ani iar prietena mea are 18 suntem impreuna de cand avea ea 14 ani. Cand era mai mica a avut probleme mari de sanatate iar eu stiam asta. De la inceput printre primele luni mi-a zis ca ii e frica de sex si nu vrea sa se grabeasca,sa am rabdare cu ea. De multe ori isi cerea scuze fata de min pentru ca o astet, caci nu se simtea pregatita sa facem acest pas iar eu ii ziceam mereu ca nu e nici o problema. O iubesc iar acum mi se pare ca ar vrea si ea iar cand am vorbit cu ea despre asta a zis ca se va intampla cand va fi momentul. Problema e ca ea este virgina iar eu la fel,o iubesc enorm si nu vreau sa ii fac rau dati-mi si mie cateva saturi cum sa ma comport cu ea inainte, in timpul sau dupa actul sexual.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prima oara te misti incet, la al 2ª act poti sa o calaresti mai repede.

| SkyPilot a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta sub alt id, data trecuta m-am uitat si la profil (ceva cu ioana) si am o vaga banuiala ca tu esti prietena si ca esti mai micuta decat cei 18 ani declarati. O sa raspund ca pentru baiat.
Problemele de sanatate de care vorbesti probabil ca afecteaza mai mult psihicul si nu au o prea mare relevanta pentru un act sexual.
Inainte: atmosfera perfecta, nu va poate deranja nimeni (mare grija sa nu fie langa pat si sa dati foc la ceva in cursul actiunii), lumanari, arome, petale de trandafiri pe ea si in pat, ceva bun de mancat pentru ea (cele mai multe fete adora ciocolata). O saruti tandru (pe gat sub ureche merge perfect), o mangai usurel, o pupi peste tot (imi amintesc dintr-o viata anterioara si ca oralul nu este acceptat!), ii faci un masaj cu uleiuri aromate. Da-i ceva alcoolic de baut cat sa se destinda dar nu sa se ameteasca. Asigur-o ca va fi bine, ca te retragi daca doare si ca o sa ai cu ea cata rabdare este necesara. Treci la actiune numai cand este foarte uda jos. Intri usor si cu multa grija - sau, daca prefera, o lasi pe ea deasupra sa aplice atata presiune cat crede ca poate suporta iar tu nu te misti de loc la inceput). In mod normal nu ar trebui sa fie cine stie ce durere, de cele mai multe ori este doar o membrana subtire si nu sunt decat 2-3 stropi de sange. Normal ar trebui sa pui placerea ei deasupra placerii tale si sa o duci pe ea la orgasm inainte sa termini tu. Nu iesi imediat dupa ce a terminat, dar te misti mult mai incet, cu gingasie, o saruti, o mangai, o facci sa simta cat de bine a fost pentru tine.
Daca esti fata asa cum cred eu, ar mai fi si altceva care te poate ajuta si ti-as putea spune pe scurt care este experienta mea. Daca crezi ca iti pot fi util, contacteaza-ma pe privat.

| Ottakringer a răspuns:

Te joci tandru cu ea la inceput, nu direct in pat. Sarutari, atingeri. o exciti putin si dupa incet incet ajungi pe ea sau ea pe tine. Poate sa fie si un decor romantic ca sa zic asa nu prin boscheti / masina sau dupa blocuri. Succes si daca sunteti amandoi virgini o sa fie frumos. Sa te interesezi inainte, cauti informatii si tu mai multe happy Si nu uita! SA TE PROTEJEZIwinking. Bafta.

Răspuns utilizator avertizat
| ViatacuLouie a răspuns:

Ba, si eu sunt nascut tot in '98 dar nu am reusit sa fac 19 ani inca

| mihai69 a răspuns (pentru ViatacuLouie):

Mai încearcă!
@lorykutzza1998 eu vă recomand mai întâi câteva ședințe de „petting" - jocuri erotice fără penetrare. Masturbare reciprocă, explorare reciprocă, să vedeți, să simțiți, să vă cunoașteți mai bine corpurile (proprii și unul altuia), abia apoi veți trece la actul sexual propriu-zis!
Evident, undeva unde ea să fie în largul ei, să nu fie stresată de absolut niciun factor extern (teama că v-ar putea prinde cineva, de exemplu), cu un preludiu lung și tandru, cu o igienă perfectă înainte (nu uita că vrei - nu vrei, corpul ei va fi rănit!) și după, cu lubrifiant, cu prezervativ (chiar de la început, nu 3 secunde fără și pe urmă...) și cu cuvinte tandre și multe mângâieri, îmbrățișări și pupături la final.
Dacă nu merge din prima, nu fi berbec! renunță și mai las-o. O oră, o zi, cât o fi nevoie! Cu răbdare veți reuși.