Bună seara!
Dacă partenerul a folosit prezervativul pe tot parcursul actului sexual, atunci să știi că n-ai motive să te îngrijorezi.
Ce ți se întâmplă acum, se numește somatizarea stresului. Corpul tău începe să dea semne false de sarcină, din cauza faptului că tu crezi asta.
Ce ți se întâmplă acum este un amestec de sentimente de vinovăție, dezgust, dezamăgire.
Din păcate partenerul tău, nu a ținut cont de tine prea mult.
Dacă n-a trecut mult timp de la actul sexual, poți folosi pastila de a doua zi, doar în eventualitatea în care știi sigur că și-a scos prezervativul. Dacă nu, nu mai sta îngrijorată.
O să-ți găsești un tip mișto, la un moment dat și o să treci peste această experiență nasoală.
Sănătate!
Buna,
De ce a fost un n norocit?
Nu avem cum să știm dacă ești sau nu însărcinată.
Însă tu ai cum să știi dacă a terminat sau nu în tine.
Daca a terminat în tine, după a tul sexual, la câteva minute ar trebui sa ai o scurgere. Mai exact albicioasa, sau roșiatică (dacă ai fost virgină și ai sângerări) mai exact sperma lui
Durerile de burtă şi diareea din cauză că eşti stricată la stomac. Şi chiar dacă şi-ar fi dat drumul, nu apar simptomele de sarcină aşa repede. In rest, citeste prin celelalte sute de întrebări de aici legate de sex/perioadă fertilă/sarcină ca să îţi dai seama în ce condiţii poţi rămâne gravida. Mai poţi folosi si google, că aparent ai acces la internet.
Pai de ce e un nenorocit?
Nu ai cum sa ai simptome dupa doar cateva zile.Incearca sa faci un test de sarcina iar daca nu esti sigura nici asa mergi la un medic.
Eu nu stiu cum de te-ai culcat cu unul probabil la intamplare, ca altfel nu imi explic de ce nu mai esti cu el acum si pe deasupra sa il lasi si asa sa faca ce vrea.Adica tu nu ti nici o secunda la sanatatea ta sau la sentimentele tale? Nu sti ca nu trebuie sa faci neprotejat decat cand ai un partener stabil si de mult timp si in conditiile in care o presupusa sarcina nu ar fi o problema? Gandeste-te la sarcina, la boli.
Țin sa te anunț ca am folosit google. dar voiam si alte păreri, probabil al unor fete care au trecut prin situația mea. Oricum, va mulțumesc frumos pentru sfaturi!
Iti sugerez sa citesti atenta urmatoarele informatii si explicatii. Pentru informarea corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma oricand, oricum, din orice sau sa ia nastere chiar si asa pur si simplu...din nimic, asa cum mai cred destul de multi si la ora actuala. Fiecare fata/femeie dar si baiat/barbat mai ales de varsta voastra, care au ajuns in momentul in care este posibil ca in curand sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa fii foarte precis informata, sa cunosti foarte exact intregul proces si mecanism de formare/producerea a sarcini. De asemenea ar fi foarte bine ca inca inainte de a incepe sa intretineti contacte sexuale, sa stii foarte precis ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp si anume : 1-) In primul rand trebuie sa stiti ca o femeie poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Doar atunci cand sexul se produce chiar si doar intr-o zi, sau in toate cele 4-5 zile fertile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei momentul in care apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si in acel moment poate fi fecundat ovulul de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU din lichidul preejeculator. 2. ) Sarcina poate lua nastere numai prin unirea nucleelor existente in 2 celule special si anume cea a unui OVULUL feminin si a unui SPERMATOZOID masculin care pote proveni doar din SPERMA. Astfel ca NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si in mod absolut sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) si acest lucru de intampla in 1-a sau in toate cele 4-5 zile considerate ca fac parte din perioada fertila. In concluzie daca ai fi foarte bine informata in acel caz ai fi stiut im mod cert, sigur si precis care este procesul exact al procreerii incat in acest moment sa nu mai existe niciun motiv de teama si ingrijorare. TU esti singura care stii in ce moment al ciclului menstrual a avut loc actul sexual amintit, INTRUNA din zilele perioadei fertile sau IN AFARA perioadei fiindca doar stiind acest amanunt esential, poate sa persiste sau sa dispara complet ingrijorarea care te stapaneste : logic si rational. Acceseaza si citeste informatiile oferite de : http://www.seximus.ro/ Multa sanatate!
Bună. Îmi sună oarecum cunoscută această situație și îmi pare rău că a trebuit să treci prin asta. Te înțeleg și nu te judec. Dar chestia asta te va învăța multe. Pentru început o să crezi că ești cel mai nenorocit om și o să ai stări nasoale în următoarele zile și chiar luni. Dar, viața continuă oricum. Să nu-ți dea prin cap alte prostii, să-ți faci rău sau chestii de genul. Crede-mă, timpul le rezolvă pe toate. De azi încolo, ai grijă cu cine te legi, în cine ai încredere și cui îi spui despre problema ta. Dacă ești apropiată de mama ta, vorbește cu ea, te va ajuta. Dacă nu e prea târziu, ia pastila de a doua zi. Și nu te mai învinui, nu e vina ta că unii bărbați sunt boi. Dacă vrei să ai cu cine împărți durerea, nu ezita să-mi scrii.
La 19 ani ar trebui sa stii ca simptomele unei sarcini apar dupa minim 4-5 saptamani de la implantarea ovulului.
Cat despre partener, nu-ti face griji. E un mare mit si o mare prostie ideea cu "primul nu se uita niciodata". Important nu e primul. Important e ultimul. Sa tii minte asta mereu!
Daca a trecut mai mult de doua zile si n ai apucat sa i ei pastila, du-te la farmacie si ia ellaone. E o pastila care mi-a fost recomandata si mie dar am apucat sa o i au pe aia de 72 de ore si daca luam si ellaone riscam o hemoragie. Ellaone se ia la 5 zile, spune-i partenerului tau ca daca are un pic de respect si regret, sa se duca sa ti cumpere. O sa-l cAm pui la cheltuieli, aia de am luat-o eu a fost 70 de lei, doua pastile.
Si eu sunt in aceeasi situatie, dar eu am 16 nu ca tine deci ai mei m-ar omora. Sper sa fie totul cu bine la amandoua si sa nu avem nici o problema cu vreo sarcina. M-am rugat zi si noapte. Iti doresc multa sanatate si daca e ceva astept mesaj aici, te ajut si eu cu orice, cu ce am mai invatat si eu din experienta asta.
Chiar as vrea sa vorbim mai multe...ai putea sa mi lasi un link cu profilul tau de Facebook?