| Cosmina33 a întrebat:

Am 19 ani și am fost dezvirginata de iubitul meu, care era tot virgin, azi. Menstruația am avut o pe 14 ianuarie. E posibil sa fi rămas însărcinata?
Nu a fost un act sexual propriu zis și nu a ejaculat nici în vagin, deloc. Va mulțumeesc

10 răspunsuri:
| DanFunie a răspuns:

Nu ai de unde sa stii pana nu faci un test de sarcina, multa bafta!

| Cosmina33 explică (pentru DanFunie):

Pai dacă nu a fost un act sexual propriu zis...

| SERIALS a răspuns (pentru Cosmina33):

Nu si-a pus prezervativ pe penis?

| Cosmina33 explică (pentru SERIALS):

Nu. A fost ceva spontan. Doar și a introdus foarte puțin penisul pentru câteva secunde. Nu a ejaculat nici acolo, nici înafara.

| noink a răspuns:

Daca ati fosit prezervativ, nu e niciun stres. Daca nu, nu e prea sigur sa te bazezi doar pe metoda coitului intrerupt. Daca te-a dezvirginat, a fost un act sexual. Iti recomand sa mergi la un medic ginecolog sa iti recomande o pastila de a doua zi. Cat mai repede! Se poate lua in primele 72 de ore. Nu poti risca sa ramai gravida in acest context.

| noink a răspuns (pentru noink):

Riscul exista datorita lichidului prespermatic aka picatura placerii - in care sunt sanse sa existe spermatozoizi daca baiatul s-a masturbat in ultimele 24 de ore. El nu simte cand acest lichid este eliminat, si se intampla asta cand e excitat

| corbulalbrosu a răspuns:

Din cele descrise se poate formula concluzia ca teoretic ar fi aproape imposibil sa se poata naste o sarcina chiar si in cazul in care in momentul respectiv ai fi fost in perioada fertila. De asemenea, in cazul in care joaca voastra de-a sexul a avut loc in orice alta zi a ciclului menstrual dar care s-a situat in afara perioadei fertile, se poate afirma fara nicio teama ca formarea unei sarcini este 100% IMPOSIBILA chiar daca ar fi ajuns in vaginul tau sperma. Prin intermediul lichidului preejeculator NU se poate forma o sarcina fiindca nu contine spermatozoizi, fiindca este STERILA. Multa sanatate!

| Cosmina33 explică (pentru corbulalbrosu):

Nu eram în perioada fertila. Mulțumesc tare mult. Multă sănătate

| Cosmina33 explică (pentru noink):

Nu a fost nici măcar lichidul prespermatic. A fost spontan, repet. Câteva secunde.

| Nonzen a răspuns:

Dacă ai fost în perioada fertilă, e posibil. Și lichidul preejaculator poate conține spermatozoizi.