Buna
Mai soro..pai ori iubesti, ori numai iubesti.
Pana la urma, tu iubesti pe cineva?
Cine alearga dupa 2, o sa ramana singur!
Hotaraste-te si ia atitudine!
Nu alerga si nu oscila cand la fostul, cand la actualul.
O sa te prinda cu mata-n sac si atunci vei regreta.
Unde a fost foc, cu siguranta a ramas cenusa.
Daca nu iubesti pe nimeni, da-le unda verde la amandoi si gata!
O zi buna
Stiu ca trebuie sa iau atitudine si ca nu pot lasa lucrurile asa. Din ceea ce eu am descris stiu ca nu par cea mai buna persoana dar tot ceea ce fac si ce am facut pana acum nu am facut din rautate. Pur si simplu nu stiu cum sa actionez ca sa fie bine pentu toata lumea si sa nu fac pe nimeni sa sufere.
Nu ai cum sa nu faci pe nic unul dintre ei sa se supere si chiar daca reusesti sa ii faci sa se impace cu ideea tu vei fi cea care sufera la urma si nu va fi bine nici asa.A sa ca mai bine ti-ai scoate din cap ideea asta prosteasca si ti-ai limpezi mintea. Inainte sa iei o decizie trebuie sa iti pui gandurile in ordine
Corect este fie sa nu mai ai absolut nici o treaba cu fostul, nici ca amici si sa te concentrezi pe relatia actuala. Fie sa il lasi in pace pe amaratul ala cu care esti acum si pe care spui ca il iubesti. Il iubesti pe naiba. Indragosteala e ceva trecator, e ceva ce conteaza in primele cateva saptamani, luni de relatie. Iubirea e cea care te tine cu adevarat langa cineva. IUBIREA e sentimentul ala care iti da senzatia ca nu poti traii fara persoana respectiva. Iubriea te face sa te simti implinita.
Habar nu ai ce inseamna iubire. Pe actualul il iubesti mai mult asa...ca pe un frate, ca pe o persoana. Nu ca pe un iubit, partener de viata.
Eu cred ca te minti singura si ca daca fostul ti-ar declara iubire te-ai uda toata si ai traii cu el pana la adanci batraneti.
Fii corecta si renunta definitiv la unul dintre ei.
Faza cu ...cu unu intr-o relatie, cu unul prieten cu beneficii pica din start. Este cea mai mare si mai urata prostie pe care ai putea sa o faci.
Cum poti sa nu iubesti da sa fi indragostit de persoana respectiva? o fi mintea umana complexa da sa stii ca totul are o logica, parerea mea e ca esti nehotarata nu sti ce vrei de fapt, pe cine iubesti sau nu, vrei tu ceva tu dar nu e acel ceva, nu e atractia aia chimia aia nebuna, nu ai intarnit baiatul potrivit, nu te intoarce in trecut ca nu il vei gasi, du-te spre viitor poate vei gasi ceva
A te indragosti de cineva e usor, l-ai vazut ti-a zambit si te-ai indragostit. dar pentru a-l iubi trebuie sa mai treaca ceva timp, sa ajungi sa il cunosti, sa treceti impreuna pri ceea ce inseamna probleme si momente placute, daca vei reusi atunci poti spune intr-adear ca il iubesti. asa este parerea mea si logica dupa care am scris ca am fost indragostita dar nu am ajuns sa il iubesc. iar legat de actualul iubit, nu am simtit acea atractie de la inceput, dar intr-adevar am trecut prin multe impreuna si am ajuns sa imi dau seama ca e bine
Isi dedic raspunsul lui openeyes
Prostia eterna a tuturor in ziua de azi, incepi o relatie doar sa uiti de alta si uite ce se intampla. nu tii la actualul. mai bine dai papucii acum cat nu se aproprie si mai mult de tine ca e clar ca nu e de durata relatia voastra. oricum ar fi, tot o sa iti bati joc de el, ori ca ii spui ca nu dai 2 bani pe el ori ca te culci cu ex.
Pretenii cu beneficii si-o trag deci e atractie sexuala daca stai pe ganduri la ce ai de facut. Poti iubi fara sa te indragostesti? Numai aberatii zici. Ai fraierit destul, fii tu fraiera acum.
Stiu ca termenul in sine inseamna ceea ce tu ai spus dar nu asta am eu in cap. nu vreau ceva in genul. nu accept.
Nu ai nimic in cap, asta e si ideea.
Ne intrebi daca sa iti bati joc de actualul tau prieten? Nu, nu iti bate joc de el, indiferent daca relatia e sau nu cum ti-ai dorit. Daca nu e ce sperai, esti libera sa pleci. Daca crezi ca poti schimba ceva, atunci incearca. Dar sa te culci cu altul doar pentru ca relatia scartaie... Ar fi cazul sa te maturizezi si sa nu mai iei in calcul astfel de optiuni, in astfel de situatii.