| NarcisaNarcisa a întrebat:

Buna ...Am 19 ani si am o relație de 1 an jumate, mă iubește și îl iubesc doar că de o lună vorbesc cu un băiat în calitate de prieteni dar simt ca ma atrage. ..nu stiu ce sa fac.ce sfat îmi dați?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Aia e dorinta sexuala,una e iubirea alta e dorinta sexuala, cica la ovulatie e foarte activa dorinta sexuala la femei, stai departe de el pana la menstruatie, omul nu este poligam asta e adevarul, asdica am evoluat asa, monogamia a fost inventata de om

sti ce am descoperit eu interesant? ca suntem finte rationale si ca ne putem stapani daca chiar vrem asta

zi-mi te rog e mai frumos ca iubitul tau acest baiat? ce gen de baiat e? badboy? baiat cuminte?

http://www.descopera.ro/......eaza-viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi cum e, am pățit și eu asta și știu ce zici. Deci, depinde cat de libera ești, cata libertate îți oferă iubitul tău. Eu am fost cu un tip 1 an de zile și nu ma lasa sa vorbesc cu niciun alt băiat, era foarte gelos, iar la un moment dat am început sa ma apropii de un tip din grupul nostru și nu era el cine știe ce, dar era altcineva, nu mai era iubitul meu, era ceva nou după atâta timp. Vorbeam cu el deschis și ma simțeam bine cu el și am zis ca ce naiba, ma îndrăgostesc de el și de fapt mi-am dat seama ca nici măcar nu ma atrăgea în vreun fel, pur și simplu a fost o evadare, am vorbit cu un alt băiat în afara de iubitul meu. Cu cat te tine mai legata de el, cu atât face mai mult rău. E posibil să-l iubești, dar acum sa ai asa o scăpare. Fii mai atenta la reacțiile tale în preajma tipului nou.

| kandaraki a răspuns:

Daca vrei sa fii cu iubitul tau care chipurile zici ca il iubesti, termini conversatia cu tipul dat si gata.

| kandaraki a răspuns:

Nu iubesti tu pe nimeni in afara de tine, tu nu stii ce vrei, stai cu un baiat si zici ca chipurile il iubesti dar te uiti la alt baiat si zici ca te atrage, peste un timp va aparea alt baiat care iti va placea si tot asa. Esti mica si prostuta, zboara mintea la baieti, vezi sa te culci cu totii si dupa aia sa iei o decizie cu care sa ramai

| LexiEla a răspuns:

Sfatul meu e sa nu ai o mai mare atractie fata de acesta pentru ca iti afecteaza relatia. E ceva obisnuit sa vrei ceva nou dar gandeste-te cat de bine iti e cu actualul si pe viitor vei regreta ca nu ai apucat sa "profiti" de iubitul tau

| kavasaki99 a răspuns:

Nu il mai iubesti pe actualul... clar

| amyleemuffly03 a răspuns:

Daca iti iubesti iubitul numai vorbi cu acel baiat pentru ca o sa te atraga din ce in ce mai mult iar iubitul tau va afla si relatia ta frumoasa se va sfarsi iar tu vei suferi pentru ca pentru o simpla atractie vei pierde respectul si iubirea unui baiat care sta cu tine de un an si jumate.

| CiocanN a răspuns:

După Cum spune și luftwaffesnow. Nu ai cum sa spui ca îl iubești. Dacă îl iubeai nu aveai cum sa te gândești la altcinEva. mai Ales Sa Spui Ca Te atrage. Mai bine îl lași acum decât sa sufere mai târziu și mai mult de la atâta iubire pe care i.o oferi!

| AlexanderHamilton a răspuns:

Cum poti sa zici ca il iubesti daca tu te uiti la alti baieti?

| buburuzamiraculoasa01 a răspuns:

Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe a doua, pentru că, dacă ai fi iubit-o cu adevărat pe prima, nu te-ai fi îndrăgostit de a doua. Logic, no?

| alorap a răspuns:

Esti fata si e normal sa cauti mereu ce e mai bun. Daca el vorbea cu alta faceai ca trenul. Ipocrizia asta dulce si amara.