| Laara1001 a întrebat:

.Am 19 ani si am sanii foarte mici si as vrea sa i am macar putin mai mari.
Ce as purea face? Fara sex.
Funda.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Singurul lucru care-l poti face este: operatia estetica, de implant cu silicon.
Ca natural nu exista pastile sau tratamente de marire a lor.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ai ajuns la varsta la care dezvoltarea organismului tau s-a definitivat, singura modalitate reala si eficienta de a-ti mari dimensiunea actuala a sanilor tai, se poate rezolva doar prin metode chirurgicale si introducerea unor implanturi de silicon de diferite marimi si forme, ori printr-un procedeu putin mai complicat de reconstructie mamara care consta in adaugarea de tesut adipos propriu recoltat din alte parti ale corpului. Multa sanatate!

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca poti sa faci ceva.
Asa ti-e constructia si nu stiu daca te mai dezvolti de acum exceptand sarcina in care se poate sa te modifici.

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai ce face. Asa ti i-a dat natura, asa ii porti.

| HazelEyes77 a răspuns:

De regula pentru marirea vizibila a sanilor se face implant mamar. Dar nu toate femeile isi pot permite aceasta interventie. Poti incerca sa bei ceai de marar si schinduf sau tinctura din marar. Zilnic poti sa tii faci masaj cu ulei de cocos, marar sau cu diverse creme naturiste care intensifica circulatia la nivelul sanilor. De asemenea poti faci exercitii cu gantere. Prin ridicarea de greutati se poate ajunge si la tonifierea intr o oarecare masura a sanilor. Indiferent de ce alegi sanii nu vor creste spectaculos peste noapte dar aspectul lor sigur se va imbunatatii. Alege sutiene sau bustiere cu push up care vor da un efect de volum a bustului si te vor face mai increzatoare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru HazelEyes77):

Si cat o sa dureze acea incredere? Mai ales cand o sa il minta pe unul si poate ajung sa faca sex si cand isi da jos sutienul vede 2 nuci. Numai incredere nu o sa mai aiba ea.

| danutzu96 a răspuns:

Din pacate fara bisturiu nu prea ai ce face. Eu zic sa ii lasi asa cum sunt.

| OMFGConrad a răspuns:

Bună!
După cum au spus și ceilalți, implantul e SINGURA soluție, și nu sexul. Indiferent cine îți spune că sexul îți mărește sânii e un imbecil și un libidinos, care vrea doar să ți-o tragă. Ai grijă cu cine umblii.
P.S.: Sunt unii bărbați care preferă un fund mai mare decât sânii mari și mai sunt și alții care chiar le plac sânii mai mici. Totul constă în atitudinea pe care o ai!winking

| Xaya a răspuns:

Singurul mod de a-ti mari sanii este sa iti faci implanturi. Daca ai trecut de pubertate nu mai ai alta optiune...