anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 19 ani si am un iubit de 23 de ani.eu sunt virgina! Este ok daca ne atingem peste tot? eu i'am spus ca nu vreau sa o fac inca si mi-a spus ca respecta acest lucru si ca ma asteapta, ideea e ca ne atingem peste tot si ne excitam, mi sa nu gresesc prin lucrul acesta. e un lucru rau? el a zis ca nu e odata ce nu se ajunge la sex.va multumesc si

Răspuns Câştigător
| Numelenuapareinbazadedate a răspuns:

@markelynio, pai ce sa spun... esti un mare ratat daca crezi asta. Fiecare isi incepe viata sexuala cand si cu cine crede de cuviinta.
@morenik nu stiu cat conteaza pentru tine, dar ai respectul meu pentru alegerea ta. Desi sunt mai mica decat tine, nu consider ca e ceva rau. Nu e nimic rau in a simti placere alaturi de prietenul tau. Viata sexuala ti-o incepi cand te simti pregatita. Contrar parerii acelui tip, virginitatea chiar e o mare chestie. E ceva ce pierzi si nu se mai intoarce. Daca i-o daruiesti unei persoane pe care o iubesti nu iti va parea rau. Ai dreptate, nu pierzi nimic daca astepti. Si prietenul tau, chiar te iubeste si te respecta daca e dispus sa te astepte. E un lucru de admirat. Bafta la bac, si ai grija sa nu faci ceea ce nu vrei.

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

@ATHOS are dreptate, de la petting la sex mai e doar un pas.

Nu e rau ca il parctici, dar pana la primul contact sexual nu mai este mult!

| ATHOS a răspuns:

Nu este un lucru rau. Trebuie, totusi, sa te gandesti ca de aici la pierderea virginitatii este doar un pas! Placerea te poate lasa fara minte.
Bafta!

| AnonimA a răspuns:

Buna pai esti un fel de peeting daca nu ajunceti la sex

nu are ce sa fie rautongue

Răspuns utilizator avertizat
| Dorinel a răspuns:

Morenik nu este un lucru rau pentru a va excita, dar sa ai o limita, pana unde simti tu decuvinta ca poti.

| TheDevil a răspuns:

"E un lucru rau?" :O:O:O Ce intrebare de maicuta e si asta? straight face
De ce ti se pare ca e rau daca faci sex? :O

| CMaria21 a răspuns:

Nu cred ca sunt proasta.si avem grija pentru ca el a zis ca ma respecta.si.ma asteapta.si nu face acest lucru in momentul in care eu sunt foarte excitata si nu mai stiu de mine. el o sa faca pasul in momentul in care eu o sa ii zic da sunt pregatita.nu consider ca sunt proasta. poate sunt de moda veche. dar el apreciaza enorm ca sunt virgina.si sincer nu pierd nimic daca mai astept macar pana dupa bacalaureat...consider ca e mult mai bine multumesc de sfaturi si nu este cazul sa faceti comentarii josnice!happy