| feliciazavoraru a întrebat:

Am 19 ani si de o saptamana mi-am inceput viata sexuala...De obicei am ciclu regulat de 28 zile, luna trecuta a venit insa la 33 zile, si acum la 23 zile.E pentru prima oare cind vine atit de devreme.De ce? am si toate simptomele premenstruale...

6 răspunsuri:
| dariaelena a răspuns:

E posibil sa se fi dereglat, e ceva normal.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai fost la un control ginecologic + endocrinologic pentru a determina CAUZA acestor dereglări menstruale?

Şi acum 1 an aveai probleme menstruale ( dismenoree )...
Este posibil ca dereglările şi dismenoreea să aibă aceleaşi cauze.

Totuşi, este posibil ca dereglarea de acum să se datoreze începerii vieţii sexuale - moment în care au loc ( în organism ) diverse transformări hormonale.

Totuşi, îţi RECOMAND să mergi la un control ginecologic + endocrinologic happy

Toate cele bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt modificari hormonale firesti de dupa inceperea vietii sexuale si exact din acest motiv este recomandata vizita medicala la cabinetul de ginecologie.Semnele premenstruale pot sa apara cu multe zile inainte deci nu ar trebui sa iti faci deocamdata nicio grija.

| Emilian65 a răspuns:

Odata cu inceperea vietii sexuale apar si unele schimbari ale ciclului menstrual.Din aceasta cauza ti-a venit mai devreme ciclul menstrual.

| lpavel a răspuns:

Sunt dereglari hormonale datorita ca ti-ai inceput viata sexuala, nu ai nimic, totul e OK!

| Honeyyy a răspuns:

Nu este o regula sa iti vina dupa 28 de zile happy. Mie timp de 7 ani mi-a venit dupa 21 de zile. Organismul nostru este imprevizibil, in special dupa ce iti incepi viata sexuala. Keep calm :*