| Anne006 a întrebat:

Am 19 ani si in urma cu 4 luni ne-a cam luat valul pe mine si pe iubitul meu si am ajuns sa iau Postinor... 3 luni mi-a venit ciclul normal...numai ca acum am o intarziere de 11 zile. Poate o fi o dereglare de la pastila? Sunt ingrijorata. Insarcinata nu sunt. Dar ma sperie acest lucru. Iar mamei nu-i pot zice deoarece ea este tipul de persoana care ar fi dezamagita daca ar afla ca mi-am inceput viata sexuala. De aceea apelez la voi. Astept raspunsuri. Multumesc

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,de la pastila nu cred ca e dereglare din moment ce 3 luni ti-a venit normal,insarcinata nu,cu siguranta ai o dereglare hormonala,fie ai racit jos,sunt mai multe lucruri care pot determina intarzierea menstuatiei,de asemenea stresul, e un factor.
Se mai intampla sa intarzie menstruatia, si eu am patit de multe ori.Mai asteapta sa vezi daca vine,daca nu atunci du-te la medic,sa vezi din ce cauza nu iti vine, oricum cel mai de graba e cum am zis, o dereglare hormonala.

3 răspunsuri:
| andreea_1866 a răspuns:

Se poate sa fie si d la postinor mi s-a intamplat si mie odata happy

| Tedi_1921 a răspuns:

Normal nu ar trebui sa scriu aici treburi de fete o chestie imi e ciudata... 'Iar mamei nu-i pot zice deoarece ea este tipul de persoana care ar fi dezamagita daca ar afla ca mi-am inceput viata sexuala.' ai 19 ani nu? vrei sa nasti si sa ramai tot virgina pana la urma? daca baiatu merita...e ok mai ales ca esti destul de pare te pup.

| Anne006 explică:

Eu am si probleme cu tiroida si niciodata nu am avut ciclul regulat. Mi-e tare frica sa nu fiu un caz de persoana cu ciclu peste sarcina deoarece m-am ingrasat vreo 8 kg.