...senzatia accea nu prea se poate explica este unica.Ai rabdare si vei vedea
@vasiledumitru ...ma sperii
mama ta nu a facut sex cu tatal tau sa apari tu pe lume?
cum sa zici asa ceva eu nu stiu.sincer ma sperie gandirea lui...
Draga mea, in primul rand, conteaza pers de langa tine, nu varsta. iti pot povesti din propria experienta, aveam aceeasi varsta cand mi-am inceput viata sexuala, cu un baiat cu care ma vedeam de o jumatate de an. prima experienta a fost fascinanta si probabil ca nu o voi uita niciodata. Iubitul meu mi-a pregatit ceva cu totul special: o locatie superba si o noapte unica in fine, au fost momente de neuitat si de neinlocuit, pentru ca sentimentele noastre erau profunde si reciproce. ca in orice domeniu, "prima data" nu este tocmai f placut, dar nu atat de dureros sau de rau cum spun uni. Conteaza ca acel baiat sa iti fie alaturi pe mai departe, astfel incat sa ramai cu o amintire frumoasa. Dumnezeu l-a luat de langa mine dupa doi ani. nu am regretat niciodata pasul facut si daca ar fi sa o iau de la capat, as face la fel ...alegerea iti apartzine, trebuie sa vina din interior, si nicidecum sa te sfatuiesti cu prietenele, etc.
Cred`ca is sters raluca raspunsul. dar era ceva de genu sa nu faca sex...sa ramana virgina toata viata ei.nu stiu ce de dumnezeu:d mai complicat:-s
Te-ai masturbat vreo data daca da ai vazut ca dupa ce te freci ceva tim ai o senzatie foarte placuta cate trece repede? inchipuieti acea senzatie tinand 20 min
RRSecularHumanist întreabă: