| GAB1ELA a întrebat:

am 19 ani si prietenul meu 20. vorbim de aproape 3 ani si,, acum cateva zile in sfarsit m-am simtit pregatita sa renunt la virginitate. a fost al naibii de dureroscrying,, am facut-o,,, si dupa ce a curs sange cam o saptaman a dupa ce am facut-o imi curgea un lichid maroniu:-s. sper sa nu ma mai doara crying. e normal sa fie asa? astept raspunsurile voaste.mersi

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai asa e la inceput, dar nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. E normala durerea si iti va trece; primele contacte sexuale vor fi mai dureroase dar apoi va disparea durerea si vei simti numai placerehappy.
Daca durerile vor persista in continuare, atunci poate fi vorba de o rana, asadar ar trebui sa mergi la medic daca te va durea in continuare, dar e normal sa te doara la inceput asa e...

| lyrics a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau. spune'i sa fie mai tandru.
mai mult preludiu.folositi lubrifiant.
sau mai bine, asteapta sa se lubrifieze vaginul singur

| irinuta_6780 a răspuns:

Da clar eu nu mai sunt virgina de la 14 ani si iti spun... si pe mine m-a durut enorm. acum depinte de himen daca e elastic sau nu. sa stii ca si eu am sangerat mult timp dupa

| XK a răspuns:

Din punctul meu de vedere este normal sa te doara la inceputwinking totusi ti-se rupe ceva laughing