| angel_9979 a întrebat:

Buna am 19 ani si simt nevoia sa cer o parere.Am un prieten de aproape 4 ani ma iubeste si nu mar insela niciodata si il apreciez ca e muncitor insa e bolnav de gelozie si in plus stau cu el si nici macar nu-i place sa ma scoata nici unde ma gandesc ca am 19 ani si fata de alte fete n-am iesit niciodata intr-un club iar nici sentimentele fata de el nu sunt clare findca inca tin la fostul meu prieten cu care m-am despartit din cauza parintilor ce parere aveti e complicat?

Răspuns Câştigător
| Dariaaa a răspuns:

Pai e complicat. Propune-i sa luati o pauza si asa vezi daca e mai fara el. Gandeste-te bine daca mai vrei sa fi cu acest baiat sa nu regreti dupa aia big grin

5 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

E complicat, probabil ca acest baiat cu care esti acum e prea obosit din cauza ca e harnic cum zici tu si nu mai are chef si nervi sa iasa cu tine

| alexa6808 a răspuns:

Lasa-l ca nu e de tine, viata merge mai departe ca gelozia e o boala grea!

| euionutz a răspuns:

"Am un prieten de aproape 4 ani ma iubeste si nu mar insela niciodata" ...sa o crezi tu.rolling on the floor

| angel_9979 explică:

Problema e ca din primul an a ineput sa fie chiar violen dar am facut greseala de a ramane cu el deoarece parinti mei sunt plecati in strainatate si cred ca sentimentele de el sau schimbat pe parcurs cat despre fostul meu prieten nu o sa-l uit niciodata dar asta nu inseamna ca nu tin la actualul

| Dariaaa a răspuns:

Dupa 4 ani de relatie cu acest baiat, ti-ai dat seama ca ti la fostul prieten? straight face