Cel mai bine e sa discuti cu ea, nu ai chiar o varsta fragede in plus esti majora. Sunt sigur ca va intelege, cam asta e varsta la care fetele incep viata sexuala, ma rog nu e o lege dar can asta e varsta, dupa 18 ani.
Si care ar fi problema? ai 19 ani esti majora pe langa faptul ca poti sa faci sex cu cine vrei medicul e obligat sa pastreze confidentialitatea si nu poate spune la nimeni conditia ta medicala
Pai asa stiam si eu.dar daca ea vrea sa afle asta cu orice pret si intra cu mine in cabinet? sau cine stie ce.i mai da prin cap...sincer nici nu stiu ce fel decurge testul asta de virginitate..iti da o hartie care sa dovedeasca sau cum?
In primul rand...ce a traznit'o pe sora ta sa verifice daca mai esti fata mare?
Ne.am certat mai serios...si probabil vrea sa ma aiba la mana cu asta in fata parintilor...trebuie sa scap neaparat din asta.nu as suporta sa afle ai mei.
Bună!
Din moment ce eşti majoră, NU te poate obliga să mergi la ginecolog!
Apoi, chiar dacă mergi, poţi să-i INTERZICI medicului s-o primească şi pe ea în cabinet şi să-i soliciţi medicului să NU divulge nici o informaţie despre tine ( nici chiar surorii tale )!
Iar medicul este OBLIGAT să îţi respecte dorinţa deoarece eşti MAJORĂ!
În caz contrar, medicul RISCĂ "puşcăria".
Toate cele bune.
Ai 19 ani, esti majora, care e problema daca afla ca nu mai esti virgina? Si in plus cu ce drept te duce sora ta la ginecolog? De ce te duci? esti suficient de mare ca sa iei singura deciziile, iar daca parintii tai au impresia ca tu ai o relatie de 3 ani si inca esti virgina imi pare rau sa spun dar sunt complet deplasati!
HELLO ai 19 ani nu 10! Esti majora poti sa faci ce vrei asa ca e decizia ta daca vrei sau nu sa mergi la un control ginecologic(e obligatoriu sa mergi odata la cateva luni dar cand vrei tu nu cand vrea mama, tata, sora etc).Ii spui clar ca o sa mergi cand o sa poti si o sa te duci singura! Succes.
NU cred ca ai cum, doar daca cunosti dinainte acel doctor si ii dai niste bani, desi nu prea cred ca se baga nimeni la astfel de lucruri.
Nu te ingrijora, ai 19 ani.ar trebuii sa inteleaga.Sunt fete care la 14 ani le vezi cu burta la gura.Nu-ti fie frica, oricum nu are ce sa-ti faca!
Zii surorii tale, esti majora, nu-i nimic daca nu mai esti virgina. iar daca nu vrei sa se afle, spune-i sa fie ceva gen "micul vostru secret" si gata. e sora ta, trebuie sa ai incredere in ea.
Pai nu stiu ce sa zic.dar naiba esti majora..cand te duce incearca sa vorbesti cu ginecologul si sa ii dai bineinteles ceva bani si eu zic ca o sa scapi..asa am avut si eu o prietena si la fel a facut.
Daca esti din Galati, imi poti spune, te rog, centrul medical la care a mers prietena ta si cam cat a costat-o?
Nu sunt imi pare rau dar fata aia cu 50 de lei a rezolvato
Anonim519 întreabă: