anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am 2 întrebări la care am nevoie de cit mai multe explicații dar vă rog mult fără caterincă și tot felul de glume proaste vă rog mult...
Deci, cu 2 zile in urma mi-am inceput viața sexuală (ambii virgini)și am inceput totul într-un fel romantic,atingeri, saruturi etc dar după ce eram ambii dezbrăcați prietenul meu doar in chiloți și a început a se panica parcă și mi-a zis ca pentru prima dată nu i s-a,, sculat,, și eu am inceput a îl provoca mai mult și intr-un final a fost totul bine sa zicem ca prima dată a fost cam aiurea pentru mine ca eram virgina și ma cam durut dar a doua zi cînd am făcuto pentru a 2 oară nuștiu dar nu m-am excitat după cum mă așteptam.E normal ca la început să fie așa? Ajutoor!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

DA, fiindca se poate considera ca este normal ceea ce s-a intamplat exact in momentul inceperii, in timpul si dupa terminarea actul sexual deoarece amandoi ati fost oarecum bulversati d.p.d.v. psihic si mental din cauza lipsei voastre de experienta sexuala. De asemenea ati gresit incercand sa intretineti din nou un contact sexual a doua zi dupa dezvirginare intr-un moment in care "pasarica" ta inca nu si-a revenit dupa trauma suferita si era intr-o situatie in care orice atingere a ei provoaca doar disconfort si/sau durere; in nici un caz placere si/sau satisfactie. In mod normal dupa sexul de dezvirginare trebuie sa treaca cate zile de pauza fiindca doar asa vaginul isi revine si devine apt pentru o noua penetrare. In urmatoarele zile ar fi indicat sa va rezumati doar la petting si urmatoarea penetrare sa se produca doar in momentul in care zona vulvara si vaginala isi va reveni complet. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

E normal, depinde si de persoana, dar pentru cele mai multe e normal ca sa nu simta la inceput cum s-ar astepta sa fie.

| GdX a răspuns:

Foarte normal. Esti incepatoare.

| neutrino a răspuns:

Asa este la inceput, din cauza fricii de durere. Usor, usor vei gusta din plin placerile sexului. La a doua intrebare nu am raspuns, pentru simplu motiv ca nu stiu care este.

| Emilian65 a răspuns:

Nu te panica asa este orice inceput. La inceput este mai greu dar apoi pana va obisnuiti unul cu celalalt, va fi totul OK.