| Mateo3333 a întrebat:

Buna

Am 2 întrebari pentru voi și sper că mă puteți ajuta oferindu-mi opinia voastra

Cum pot vorbi cu iubita mea sa se îmbrace într-un anumit fel?

Eu am 26 de ani și ea 24, suntem împreuna de 2 ani și ea se îmbracă într-un stil din ăla Elegant
Pantaloni de costum,blugi negri, cămașă albă, neagra etc

Întrebarile ar fi
1. Nu știu cum le spune la chestiile astea dar mă atrag mult

E ceva cu care se îmbraca femeile când poarta fuste scurte sau chestii din alea

Sunt foarte atras de tipul ăla de îmbracaminte și mă face să mă simt bine pe plan sexual

Nu știu ce este dar e ca și cum îți face pielea mai închisa și e transparent.mă rog

Înca o chestie ar fi colanții, îmi plac prea mult pentru că stau foarte bine pe corp și mă atrag

Vreau sa știu cum o pot face pe iubita mea sa se îmbrace în așa ceva fara sa par un ciudat? cum să-i explic că mă simt atras

2.Dece am aceste gusturi?
Dar în general de ce au oamenii fetișuri și chestii din astea? cum se formează ele?
Sunt bune? sunt,, sănătoase" sau sunt probleme?

Înteleg ca poate unii nu vor să audă ce îmi place mie dar sunt o persoana anonima oarecum..nu știe nimeni de pe site cum arat în viața reală deci nu e ca și cum îmi divulg chestiile care îmi plac.

Ofer și funda.

3 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

Lasă femeia să îmbrace hainele care și-le dorește ea și maturizează te.

| Kufu95 a răspuns:

Poartă ce vrea, bine acum nu zic să umble pe jumătate goală pe stradă, dar dacă vrea să poarte ceva decent, de ce te bagi tu în gusturile ei?

| Doru51 a răspuns:

Înțeleg că se îmbracă sexy cu gust, nu văd care este problema? este foarte bine că ești atras de ea, este absolut normal că unele ținute ale ei te excită, te incita, spune-i simplu de cate ori de îmbracă așa că te bucuri și că îți dorești să o vezi mereu așa, in rest ce pot sa spun?! nu sunt psihiatru dar îmi pari un tânăr absolut normal