| cristina_5658 a întrebat:

Am 20 ani sunt insarcinata in 9 saptamani, prietenul meu vrea sa pastram copilul dar mie imi este frica de ce o sa zica ai mei parinti mei sunt plecati din tara si nu stiu cum sa le spun, la fel si parinti prietenului meu ca ma sfatuiti cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| AlessandraAndronic a răspuns:

Buna. Daca aveti o relatie de ceva timp iar parintii vostri stiu nu are de ce sa fi panicata, si eu am un baiat de 4 ani jumatate si am 24 de ani. Le spui serios fara probleme ca nu e capat de tara si acum trebuie sa ai grija de tine ca sa poti duce sarcina la bun sfarsit fara probleme. E un drum greu dar vei reusi. Bafta

3 răspunsuri:
| SteauaNordului a răspuns:

Sfat : vb cu ai tai si spune-le ce vreti voi. ideal ar fi sa va casatoriti macar civil. succes

| ascovit a răspuns:

Vorbeste deschis cu parintii tai! Chiar daca iti este frica. Sa nu te gandesti o clipa la avort, copilul ala nu e vinovat cu nimic, iar daca si prietenul tau il vrea, si ai si 20 de ani, nu vad care ar fi problema

| FlorinDiablo a răspuns:

Cristina_5658 dupa cum spui si tu ai 20 de ani, eu stiu ca de la varsta de 18 ani esti majora=raspunzatoare direct tot ce faci asumati!