Daca ai luat anticonceptionalele la timp nu ai de ce sa ramai insarcinata. continua sa iei anticonceptionalele chiar daca nu faci sex eu am auzit ca o perioada trebuie sa le iei chiar si daca nu faci sex. eu zic sa iti faci un test de sarcina ca sa iti confirmi nelamurirea.
In primul rand, anticonceptionalele nu se iau dupa ureche si in niciun caz nu se intrerup in timpul administrarii. Sunt preparate hormonale, au anumite doze, iar daca le iei de capul tau iti dai peste cap tot organismul. Ai 20 de ani si nu ai nicio cultura legata de viata sexuala si contraceptie. Daca ai facut sex neprotejat, indiferent de circumstante, te duci la doctor, pentru un consult, pentru pastila de a 2 a zi, pentru a-ti urmari starea de sanatate. Dar, degeaba iti recomand eu acum sa te duci la un doctor, pentru ca tu nu o sa ma asculti. Am vazut si la cealalta intrebare cum ai acordat credibilitate unei persoane care nu are nicio pregatire medicala si ti se pare ok. In plus, pentru un test de sarcina concludent, astepti 21 de zile. Nici 7, nici 16, pentru ca mai devreme de 21 de zile, testul poate fi luat in considerare doar daca este pozitiv, altfel n-are nicio relevanta.
Sper sa deschizi ochii si sa realizezi ca este cel mai bine pentru tine sa te duci la doctor. Ai facut deja destule lucruri grave pentru sanatatea ta, nu e cazul sa faci mai multe.
Pe la ora 17:54 spermatodiul a intrat in contact cu ovulul tau si pe la ora 19:47 s-a creat copilul... peste 9 luni pe la ora 13:24 o sa-l nasti
Nu e nici-un bebe.aici am cerut doar cateva pareri
Multumesc de raspunsuri.desi sunt aproape 5 zile nu am nici una dintre simptomele unei persoane gravide ba chiar fara pofta de mancare.desi nu prea fac abuz de mancare de obicei ba chiar mananc prea putin pentru ca nu pot.cred ca imi era destul de clar daca mancam acum m mult ca inainte.iar pentru testul de sarcina cred ca e prea devreme se face cam pe la 16 zile am auzit si de 7 zile.dar odata ce am luat anticonceptionalele dupa actul sexual e ca si cum a fost o situatie neprevazuta.acum sper sa nu fie nimic
Daca ai inceput sa iei ac din primele 5 zile ale menstruatiei, nu exista niciun risc deoarece esti protejata inca de la prima pastiluta.Dar eu nu inteleg, tu zici ca ai luat ac prima pastila dupa contactul sexual? In acest caz nu erai protejata.Si sa nu intrerupi folia, ai inceput-o, o termini, macar o luna altfel risti o dereglare hormonala.
beausingurlamasamea întreabă: