Eu am facut sex neprotejat asa cum ai facut tu dimineata pe la 8-9 si la ora 19 seara am luat anticonceptionalele Karissa, deci era tot prima zi, si zilele urmatoare tot asa si am fost 100% protejata si toate contactele erau cu ejaculare vaginala, deci stai linistita ca esti protejata! Multa sanatate!
Nu este valabil pentru toate persoanele! Orice dezechilibru în organism, duce la un dezechilibru hormonal ceea ce poate instala sau nu sarcina. Prin urmare tu nu ai ramas sunt 100 de explicații: Răceala, alimentație proastă, lipsă de vitamine, ovare polichistice, baiatul steril, și așa mai departe. Nu te juca cu focul. Dacă la tine nu s-a întamplat nu este exclus să nu se întample la alții.
Da,in acel caz de prezervativ rupt se poate lu pastila de a 2-a zi, exista si pastila de a 5-a zi pe numele de EllaOne care este un contraceptiv de urgenta administrat pe cale orala, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat pentru a preveni sarcina dupa un contact sexual neprotejat sau daca metoda de contraceptie a esuat. Pretul in jur de 100RON
Ea nu a luat pastila de a doua zi. Pur si simplu a luat anticonceptionale in mijlocul ciclului menstrual. In plus, le-a luat dupa ureche si vrea sa le intrerupa. Trage tu concluziile. Azµre stie mai multe ca tine despre aparatul reproducator feminin, dupa cate se pare.
Efectul o sa il faca dupa a 7-a zi dar in orice caz nu lua anticonceptionale dupa ureche.
1) Anticoncepționalele se încep din prima zi de menstruație.
2) Efectul și-l fac după a 7 a pastilă de la administrare.
3) Pastilele se iau regulat la aceeași ora.
4) Ai facut un drac! Nu ai fost protejată de absolut nimic, riscul unei sarcini este foarte mare! Pregăteștete pentru neprevazut...
beausingurlamasamea întreabă: