anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 20 de ani merg pe 21 si nu mi-am inceput inca viata sexuala pentru. ca nu ma simt pregatita. Dar am citit unele din intrebari ca fetele isi incep viata sexulala de la 12 aniconfused. Eu daca am de gand sa o fac la 23-24 e prea tarziu?

Răspuns Câştigător
| NoName_9903 a răspuns:

Nu iti propune un deadline, poate ca maine il vei cunoaste pe cel pe care il astepti...sau poate la 25 ani...
Daca in acest moment nu te simti pregatita...inseamna ca ti-ai propus sa faci dragoste, nu sex...si asta e un lucru frumos si merita sa lupti pentu el. Nu te gandi la restul lumii ci doar la ce vrei tu.

11 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Mai bine tarziu decat niciodata nu? crede-ma nu e tarziu... cea mai buna prietena a mea si-a inceput viata sexuala la 20 ani si nu e nici o problema... e important ca tu sa fi pregatita si tu sa vrei cu adevarat... insa nu inteleg de ce? ai un motiv pentru care la 23 sau 24 ani? sau ti-e frica de ceva...

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, uite parerea mea si eu mi-am inceput viata sexuala tz asa ca nu-i nici o peoblema asta.In plus acele fete care isi incep viata sexuala devreme vor avea mai tz mustrari de constiinta.Nu este tz sa-ti incepi viata sexuala atunci cind ti-ai propus, uite eu cunosc pe cineva care are 25 ani si inca nu a inceput viata sexuala.Asa ca nu apleca urechea la ce spune unul si altul o mai spun si din invidie; asculta-ti glasul inimii.SUCCES.

assiris
| assiris a răspuns:

Nu exista o anumita varsta. Evident ca nu e bine la 12 ani dar nici foarte tarziu. Poti sa o incepi daca ai ceva planuri de viitor dar asa nu cred ca e o viata sa te culci cu oricine ocazional doar pentru ca e la moda sa faci sex. Poti sa ai si neplaceri

| Daniel TM a răspuns:

Buna! Eu cred ca nu conteaza "ce fac fetele de 12 ani" pentru ca ele sunt mici naive si usor de fraierit, dar tu la cei aproape 21 de ani gandesti altfel nu ca o fata de 12 ani care nu poate sa-si dea seama de urmari. Si orice ar "zice lumea" nu conteaza tu trebuie sa incepi atunci cand simti ca esti pregatita, ai un partener care merita(nu doar sa vrea sex) si va ganditi amandoi la o relatie serioasa. 23-24 de ani nu este prea tarziu. Nu este prea tarziu nici la 27-28 sau cand crezi tu ca esti pregatita. Nu exista o anumita varsta la care toata lumea sa inceapa, ca doar nu traim in sabloane. Iti doresc succes si sa iei cea mai buna decizie! GBY

| ingeras sadik a răspuns:

Nikiodata nu e prea tarziu...winking...trebuie sa fi u pregatita si sa ai incredere in tine happy

carla
| carla a răspuns:

Draga mea...iti incepi viata sexuala cand te simti pregatita, cand iubesti si ai incredere in barbatul de langa tine. Nu conteaza varsta. happy

| cami_6226 a răspuns:

Niciodata nu este prea tarziu, mai rar fete ca tine si ar trebui sa fi mandra de tine.esti tare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sexul nu este un pantof cu toc inalt, pe care te intrebi cand sa incepi sa-l incalti:la 12 sau la 20 de ani. O sa-ti incepi viata sexuala atunci cand nu-ti vei mai pune astfel de intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU normal k nu e tarziulove struckbig grin

| moni a răspuns:

Nu niciodata prea tarziu important e sa o faci cu cine crezi ca merita, nu sa profite de tine si sa si bata joc pe urma[sa rada in pumni sau sa se laude pe la unul si pe la altul] eu zic sa iti gasesti persoana potrivita pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am inceout tot la 21 viata mea..., dar sincera sa fiu mam simtit oribil, chiar si dureri am avut, + la toate im pat mam simtit ca o piatra greu de intors.