Omg nu trebuie sa o inseli pentru ca nu-ti poate oferii asta. Daca va face un pas gresit, ea la 15 ani consider ca nu e pregatita psihic. Daca o iubesti cum poti sa scoti asemenea cuvinte? Ca poate o sa o inseli? Sau ce doar la tine te gandesti la **** ta? ea nu conteaza, crezi ca nu v-a putea face si ea sacrificii pentru tine.asta nu e iubire, daca nu poti astepta asa ceva inseamna ca esti pervers Daca iti trebuie CCur*e du-te la ele frate, ce te mai bagi in relatii? Nu doar un EU este in relatie sunt 2.trebuie sa te gandesti si la ea nu doar la "nevoile "tale, poti sa traiesti si fara asta.
Daca va face o greseala sa-ti ofere virginitatea ei sidupa sa va despartiti ea v-a avea deja viitorul plin de urmari, sechele, mustrari! Si toate vor fi din vina ta, pentru ca nu te poti abtine! Incearca sa nu mai fi atat de obsedat si sa nu-i ceri asta, este inca adolescenta si nu cred ca vrei sa-ti bati joc de ea, pentru ca este imatura la varsta asta.
Atat de obsedat? poate ai vrea sa iti ceri scuze ca esti nesimtit
Nu ar trebui sa-mi cer scuze pentru asa ceva tu esti nesimtit pentru ca vrei sa profiti de ea. Ce relatie e asta? daca nu vrea sa faca s8x cu tine, o lasi balta? Asa o iubesti? sa-ti bati joc de ea, si dupa sa aiba mustrari toata viata? Ea sa suporte consecintele si tu sa stai cu fericirea ta. Esti un obraznic si nesimtit, far suflet, cu o inima rece! Sa nu mai ai tupeul sa-mi comentezi
Reiese de undeva ca as fi eu obsedat dupa sex? si ca o imping inspre asta? NU. imi place totusi cum tu sti totul si nu vorbesti deloc dintr-un punct neutru.
Daca iti place enorm de ea si simti ca te vei indragosti vei sti sa ai rabdare pana va simti ca e pregatita.Cat despre inselat,spui "persoana iubita", atunci nu ai de ce sa ranesti pe cea care iti taie aerul, care te face fericit.Eu zic sa lasi timpul sa isi spuna cuvantul intre voi, sa va cunoasteti mai bine, si veti simti amandoi cand e momenul sa faceti pasul impreuna.
Spuneai ca simti ca "te vei" indragosti de ea. Inseamna ca deocamdata esti indragostit mai mult de aspectul ei fizic.
Daca nu esti sigur ca ii vei fi fidel, nu inteleg de ce-i mai dai iluzii alaturi de tine.
Daca ai iubi-o enorm, ai fi capabil sa treci si peste sex inca o perioada.
Crede-ma ca cu cat astepti mai mult, cu atat sentimentele devin mult mai profunde. Asteptarea iti va oferi placere dubla si nu vei regreta.
Cat despre varsta ei, totusi ar fi bine sa te gandesti bine la asta si sa discuti cu ea.
Pentru o fata trebuie sa fie foarte importanta aceasta problema, mai ales cand e prima data. Se poate intampla ca dupa aceea sa se simta folosita si sa te respinga(depinde de caz). Nu face presiuni asupra ei si las-o pe ea sa aleaga ce crede ca e bine pentru ea.
Cred ca totusi e prea devreme pentru ea, pe plan psihic in special.
Cere-i si ei o parere!
Da intr-adevar o sa o fortez in primul rand sa faca sex cu mine chiar daca nu vrea si dupa care sa ma despart de ea. mai bine nu scriai nimic
In primul rand, pierderea virginitatii la o asa varsta poate avea urmari neplacute asupra psihicului pe viitor.
In al doilea rand, cred ca stii ca te poate acuza de viol si te poti alege cu dosar penal.
In al treilea rand, daca o iubesti cu adevarat, valabil si in cazul ei, nu iti va trece niciodata prin cap sa o inseli.
Eu nu m-am referit la asta, am spus doar ce se poate intampla. Totusi ma bucur ca o iubesti atat de mult. Va doresc multa fericire
Hmm.Si eu am 14 ani, iubitul meu are aproape 23. Vorbim intr-una de acest subiect dar nu cred ca la varsta aceasta e cel mai indicat, ca o fata de 14-15 ani sa isi inceapa viata sexuala. Am citit multe chestii interesante pe www.seximus.ro. Vezi acolo, citeste mai multe intrebari si raspunsuri si probabil te vei lamuri. Mult succes. Si eu iti spun, sa nu o presezi cu asta. Pa-pa!
"vorbim intr`una despre acest subiect..."sorry se vede clar ce vrea el de la tine.Pedofil! lasa`l uita`te la baietii de varsta ta.
Crede-ma nu este asa cum pare. mi-a dovedit ca nu vrea asta. el este din brasov eu din Bucuresti. poate sa gaseasca o gramada de curve si pe la el. si vorbim intr-una despre acest subiect pentru ca asta ne face pe amandoi sa zambim, sa radem. plus ca lui ii spun orice, ma destainui total in fata lui. imi pare rau ca te-am facut sa intelegi gresit situatia. pa pa:*
Faza e ca e minora si daca nu ii convine ceva(daca te comporti urat, daca o inseli si chestii d genul ) poate sa se duca la masa si sa-i sp ca ai violat-o si dupa cine stie ce se mai intampla.Asa ca e alegerea ta...
Nu cred ca e cazul, ea e ultima persoana caruia vreau sa-i fac rau.
Cred dar eu stiu ce-i trece ei prin cap?
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: