anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am 20 de ani,si in conditiile in care am facut doar sex protejat cu prezervativ si am un ciclu regulat, menstruatia mi-a intarziat 2 saptamani,racita nu am fost,medicamente nu am luat,stresata abia dupa o saptamana de intarziere am inceput sa fiu, alt motiv nu am avut.care ar fi cauza, isi are rostul un test de sarcina? daca iese negativ si tot nu imi vine ar trebui sa ma ingrijorez sa merg la doctor neaprat sau as mai putea astepta? nu mi-a intarziat niciodata asa mult timp.

4 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Faptul ca te-ai protejat e un lucru bun.ai putea sa iti faci si un test de sarcina dar mult mai bine ar fi sa mergi la medic pentru ca poti avea dereglari hormonale care se rezolva cu anticonceptionale sau alte tratamente pe care e bine sa ti le recomande medicul nu sa le iei dupa ureche

| Azµre a răspuns:

Faci test de sarcina daca e negativ, atunci ai avut o raceala netratata in trecut care tocmai acu iti vine de hac, un chist ovarian iarasi, ai tinut regim sau ai lipsa de vitamine! oricum ar fi du-te la un cotnrol la medic de urgenta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt cazuri in care poti fi insarcinata si sa-ti si vina, doar ca este cu intarziere si mai inchis la culoare.
Poti incerca un test de sarcina, dar mai bine du-te la medic.

| anonima3389 a răspuns:

Sunt cazuri fffff rare in care esti insarcinata si iti vine.nu cred ca ai motive de ingrijorare, doar daca nu s-o fi rupt prezervativul fara sa va dati seama. poti sa-ti mai faci un test, iar apoi sa mergi la medicul de familie.